Bradley Cooper mindig is nagy nőcsábász hírében állt, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint híres és gyönyörű barátnőinek hosszú névsora.

A 38 éves sármőr tavaly Karácsonykor szakított egykori filmpartnerével, Zoe Saldana-val, ami után nem sokkal hírbe hozták fiatal kolléganőjével, a 23 éves, Oscar-díjas Jennifer Lawrence-szel. A páros a nagy korkülönbségre hivatkozva tagadta, hogy a barátságon kívül bármi más kialakult volna köztük, most azonban úgy tűnik, Coopert mégsem zavarja ez a fajta különbség.

A Másnaposok sztárja ugyanis egy húsz éves modellel, Suki Waterhouse-zal múlatja idejét. Az újdonsült párt legutóbb Boston utcáin kapták lencsevégre, amint a tavasz első napsugarait élvezték.

A szexi színész korábban már a házassággal is próbálkozott, ám Jennifer Espositoval kötött frigye mindössze négy hónapig tartott. Hódításai listáján szerepel még Renee Zellweger, Olivia Wilde, Jennifer Aniston és Jennifer Lopez is. Kíváncsian várjuk, hogy ez a szerelem mennyire lesz hosszú életű. Tekintve Cooper korábbi kapcsolatait nem jósolunk túl sok időt neki.

Forrás: Life.hu