Hajdú Péter felesége ismét elérte, hogy róla beszéljen mindenki. Bár többen azt hitték, elszakadt az estélyije, kiderült, szándékosan szabták ilyen kihívóra a ruhát.

A pazar körítéssel megtartott szombat esti Story ötcsillagos gála kétségkívül legnagyobb villantása Sarka Kata nevéhez fűződik.

Hajdú Péter csinos feleségének mélyen dekoltált ruháját néhány ragasztócsík rögzítette a kebléhez, és nem sokat bízott a képzeletre. A kétgyermekes anyuka dekoltázsa már a bevonulás után a fotósok érdeklődésének középpontjába került.

Katát láthatóan zavarba hozta, hogy minden szempár rá szegeződött.

– Kicsit feszengek. Nem számítottam rá, hogy mindenki engem fog bámulni – mondta Kata, aki ugyan elsőre beleszeretett toalettjébe, mégis végigszorongta az estét a köldökig kivágott szettben, attól félve, hogy többet mutat magából, mint szeretné.

Volt mitől tartania, időnként még szoknyája hasítéka is szétnyílt.

– A ruhám direkt volt ennyire nyitott, számoltam azzal, hogy sokat láttat. A dekoltázsnál, ha szemből nézzük, takar, oldalról viszont be lehet látni, ilyen a szabása. Felragasztottam két ragasztócsíkot belülre, hogy ne mozduljon el nagyon.

Általános vélemény szerint Szabó Zsófi melléfogott a piros flitteres ruhával. A költemény pikkelyszerű darabjai ráadásul idővel peregni kezdtek a színésznőről

A többi hölgy sem szemérmeskedett, szinte versengtek, ki mutat többet domborulataiból, és akadt, aki melléfogott ruhaválasztásával - írja a Bors.