Valentin-napi Országos Kisállat- és Növényvásár 

2013. február 16-17., 10-18 óra

2013 februárjában, a Valentin-napot követő hétvégén ismét megrendezzük az Országos Kisállat- és Növényvásárt. Bízunk benne, hogy a már több mint két évtizedes múltra visszatekintő rendezvényünk, a kisállatok és növények megunhatatlan, színes kavalkádja gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt tartalmas, élményekben gazdag programot nyújt majd.

Idén valódi dzsungellel várunk minden kedves érdeklődőt. Ízelítőül rendezvényünk kínálatából:

Minnesotai törpemalac-show, siklók, gekkók, hörcsögök, lepkék, díszbaromfik, ásványok, sündisznók, kaktuszok, madárpókok, tengerimalacok, papagájok, törpe- és óriásnyulak, kutyák, macskák, orchideák, díszmadarak, lepkék, kígyók, kaméleonok, rágcsálók, mókusok, sáskák, görények, galambok, egzotikus dísznövények, pozsgások, bonsai, vízinövények, teknősök, akváriumok, terráriumok, siklók, csigák, stb.

Valamennyi, fent felsorolt állat és növény gondozásához, tartásához szükséges eledel, tápszer, valamint felszerelés megvásárolható a rendezvény helyszínén, továbbá ingyenes állatorvosi szaktanácsadás is vendégeink rendelkezésére áll.

Rendezvényünk időtartama alatt ingyenes játszóházzal, arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal várjuk a gyermekeket.

Továbbra is nagy figyelmet szentelünk az elárvult állatoknak is, remélve, hogy sok-sok kutya és cica talál majd szerető gazdára.

A segíteni kész látogatók adományait is – elsősorban eledelt, felszerelést, pokrócokat, stb. - nagy szeretettel várják az állatvédő alapítványok.