A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Ne csak a megérzéseire hallgasson, hanem a munkatársai véleményére is. Bár ösztönösen jól reagál a kihívásokra és képes a véleményét alátámasztani érvekkel is, de azok a felek, akik nem érdekeltek a kérdésben, sokkal tényszerűbben képesek megítélni a helyzetet, mint Ön, aki nem tudja az érzelmeit kizárni a döntéseiből. Márpedig a mai napon olyan kérdésekre kell választ adnia, amelyek hideg fejet igényelnek és az érzelmek teljes kizárását.

BIKA: (április 21 - május 21.)

A mai nap hajlamos lehet arra, hogy könnyelmű ígéreteket tegyen. Mielőtt túlzottan merész lenne, gondolkodjon el azon, mennyire reális, amit kimondani készül. Amennyiben ugyanis könnyelműen játszik a szavakkal, nemcsak a szakmájában válhat hiteltelenné, de komoly pénzügyi nehézségeket szerezhet magának. Ha nem tudja felmérni a határait, inkább hallgasson, de azt semmiképpen ne feledje, hogy a szavainak súlya van.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Minél tisztábban képes megfogalmazni a céljait, annál könnyebben tudja elérni azokat. Szerencsés, hisz a mai napon könnyen megtalálja a közös hangot a feletteseivel, így támogatják Önt. Mutassa ki az igazi énjét, azaz legyen terhelhető, tisztelettudó és szorgalmas. Így a siker sem fog sokat váratni magára. Az se keserítse el, ha a tervei megvalósítása érdekében túlóráznia kell, most nem fog elmaradni az eredménye.

RÁK: (június 22 - július 22.)

A délelőtt nehezen telik, elsősorban azért, mert képtelen nyugodt légkört teremteni önmaga körül. Nem az a baj, hogy izzik a levegő, hanem az, hogy képtelen megtalálni a közös hangot a munkatársaival. Bár nem kötekedik, mégsem fogadja el a hallottakat, a segítő szándék mögé rosszindulatot képzel. Szerencsére délutánra enyhül a bizalmatlansága, így a nap végén még sikereket is elkönyvelhet.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

Kerülje a vitákat, nézeteltéréseket és lehetőleg a feletteseinek se mondjon ellent még akkor sem, ha az elhangzottakban nincs feltétlenül igazuk. Különösen délelőtt könnyen a rövidebbet húzhatja ugyanis. Délutánra szerencsére már elmondható, hogy a feszült légkör a munkahelyén oldódni látszik, és így a beszélgetések sem alakulnak át feltétlenül heves veszekedésekbe, hisz képesek egymás véleményét higgadtan végighallgatni.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

A csillagok állása a mai napra nem tartogat kihívásokat, így a munkájával tervszerűen haladhat előre. Érdekes fejlemények vannak azonban kialakulóban. Csak Önön, elsősorban a rugalmasságán fog múlni, mindezek hogyan hatnak majd a jövőjére, karrierjére. Ha képes alkalmazkodni az új körülményekhez, esetleg még építő jellegű javaslatokkal is előáll, könnyen lehet, ugródeszkához érkezik az élete.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

A mai napon nincs gondja a közérzetével és így a hangulata is kiváló. Ez lehetővé teszi, hogy a munkahelyén megállja a helyét. Képes a kollégák élére állva komoly feladatokat sikeresen lezárni még határidő előtt, ami természetesen nem marad észrevétlen a felettesei előtt sem. Ne egyedül zsebelje be a dicséretet, jutalmat, hisz csapatmunka nélkül képtelen lett volna ilyen kimagasló teljesítményt nyújtani.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

Elsősorban a munkájában és anyagi kérdésekben lesz szüksége a hideg fejére és a józanságára. Ami vonzónak tűnik, az közel sem biztos, hogy az is. Ön tudja ezt, de a mai napon nehezebben veszi észre azokat a buktatókat, amelyek szinte kiszúrják a szemét. Ne a részletekben, sokkal inkább a nagy összképben keresse a ?hibát?. Ennek ellentételezéseként azonban a magánéletben nyugodtan nézheti a világot rózsaszín szemüvegén át, nem érheti csalódás.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

Különösen a délutáni órákban feszült és hajlamossá válik az idegességét másokra is átragasztani azáltal, hogy őket hibáztatja a sikertelenségért. Ne mindig a hibakeresés legyen az első reakciója, ha valami nem úgy alakul, ahogyan eltervezte. Húzza be inkább a féket és először gondolja át, valóban jó úton jár, azon, amely előbbre viszi az életét? Nem lehet, hogy alárendelte a saját céljait másokénak és így képtelen szívvel-lélekkel küzdeni a célba érésért?

BAK: (december 22 - január 20.)

A munkahelyén nem igazán használhatja ki az Önben tomboló energiákat. A rutin munkákkal játszi könnyedséggel végez, igazi kihívásokat pedig most nem állítanak Ön elé. Ne hagyja azonban parlagon a lendületet, amely hajtaná, menjen sportolni vagy keressen a magánéletében olyan kihívásokat, amelyek segítik abban, hogy este fáradtan hajtsa álomra a fejét. Ha nem így tesz, képtelen lesz az igazi, megnyugtató pihenésre.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

A mai napon előtérbe kerülnek az érzelmei. Ilyenkor képes megérteni mások problémáit és beleélni magát az ő helyzetükbe. Kiváló tanácsokkal szolgál, ezért szívesen fordulnak Önhöz a problémáikkal. Ez megerősíti vezető pozíciójában és elismertté teszi a munkatársai körében. Szeret a népszerűségben fürdeni, de ne váljon elbizakodottá. A partnere is Önhöz fordul, az ő gondjait is kezelje ugyanolyan megértéssel, mint a munkatársaiét.


HALAK: (február 19 - március 20.)

A mai napon képes a gondokat sokkal nyugodtabban szemlélni, mint eddig. Arra azonban ügyeljen, hogy ne szalasszon el olyan lehetőségeket, melyek most találnak Önre. Legyen nyitott, vegye észre a kínálkozó alkalmat arra, hogy a saját céljaihoz közelebb kerüljön. Most időben léphet és érdekes kihívások várnak Önre. A partnere többet vár Öntől el, mint amit képes lenne neki nyújtani. Ne habozzon elnézést kérni azért, hogy most nem tudja számára megadni azt, amit szeretne.