Hozzávalók:
- 2 lap fagyasztott leveles tészta
- 9 dkg paradicsompüré
- 4 fej vékonyra szelt hagyma
- 10 db szardella
- friss bazsalikomlevél
- olaj

Elkészítés:
Serpenyőben olajat hevítünk, és megfonnyasztjuk benne a felszeletelt hagymát.
A kiolvasztott tésztalapot kilisztezett tepsibe terítjük, majd egyenletesen bekenjük a paradicsompürével, rászórjuk a hagymát, a halat, majd bazsalikomlevelet hintünk rá.
Ezt követően mintegy 20-25 percig sütjük.

Tanácsok:
Egyszerű és gyorsan elkészíthető finomság! Vacsorának is kitűnő, én sajtot és főtt tojást is szeletek rá néha, ízlés szerint ugyebár.
A paradicsompürébe lehet egy kis borsot keverni, aki nem szereti az pizzákra jellemző édes paradicsomfeltét ízt!

Elkészítési idő: 35 perc