Egyesek szerint azért kellett távoznia a Class FM Morning Show-jából Kőváry Anettnek, mert összeférhetetlen, mások azt mondják, mindenki kedvelte. Eközben népharag zúdul Balázsékra a hírszerkesztő távozása miatt.

Nagy vihart kavart Kőváry Anett hirtelen elbocsátása Sebestyén Balázsék reggeli műsorából. A ­Face­boo­kon százával jelentek meg a hírszerkesztőt támogató hozzászólások, többen nemcsak a Class FM-et, hanem Balázsékat is támadják.

„Minden reggel hallgattalak benneteket, így ma reggel nagyon kíváncsian vártam a fiúk mondatait. Szerintem ők simán lemondtak rólad, mert úgy lett volna korrekt, ha elhívják azt az embert, aki ezt a döntést hozta. Téged is meghívhattak volna legalább annyi időre, hogy korrekt módon elbúcsúzhassál tőlünk.”

„A srácok hihetetlenül nagy nyulak! A gerincüket otthon hagyták ma is!”

„...szégyen, hogy a Class FM műsorvezetői lapítanak, mint sz*r a fűben. Senki nem mer kiállni a kollégája mellett. Vissza fog ez még ütni, mert mellettük sem áll majd ki senki, amikor őket rúgják ki”

„Legalább hagyták volna, hogy elköszönj tőlünk hallgatóktól... De az a minimum, hogy felvilágosítást kapjunk erről az egészről” – írták a hallgatók.

Eközben folyik a találgatás Kőváry Anett távozásának okáról, és lapunkhoz egymásnak ellentmondó hírek jutottak el. Az egyik verzió szerint a rádiós hisztis volt, rengeteget konfrontálódott a munkahelyén, ezt elégelte meg a vezetőség.

Más források viszont állítják, hogy Kőváry Anett tündéri nő, akit csak szeretni lehet, és mindenki szerette is a rádiónál.

Anettet nem tudtuk elérni, de nyilvános oldalán cáfolta azokat a találgatásokat, melyek szerint Sebestyén Balázsnak köze volt az elbocsátásához.

„Igaz, hogy már nem vagyok a Morning Show tagja, de ez nem az én, és nem is a Balázs döntése volt!! Biztos vagyok benne, ha csak rajtunk múlik, még hosszú éveken át együtt dolgozunk.”

Balázsék is reagáltak a Morning Show honlapján:

„Sajnos Anett valóban nem tagja többé a csapatunknak, de ez nem a mi döntésünk volt. Nagyon sajnáljuk, hiányozni fog, és nagyon sok sikert kívánunk neki!”

Végül a rádió vezetése is megszólalt az ügyben, de közleménye nem oszlatta el az ügy körüli homályt:

„A Class FM az elmúlt 24 órában a Morning Show-ban egykor szereplő Kőváry Anett távozása kapcsán felröppent vélelmezések és rosszindulatú sajtóhírek kapcsán a következő nyilatkozatot teszi: a rádió mindennapi működésével kapcsolatos strukturális átszervezés után, a rádió döntése alapján került sor a fenti változásra. A csatorna az összes egyéb, a szerkezeti átszervezéssel kapcsolatos információt, saját belügyeként kezeli.”