Hosszú idő telt el azóta, hogy Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs egy rendezvényen mutatkozott, és a minap is kerülték egymást a modell bemutatóján. Balázs csak távolról nézte egykori barátnőjét. 


Csütörtök este Zimány Linda és társai bemutatták a Sugarbird új kollekcióját, ám a divatbemutatón feltűnt valaki, akit legalább annyian végigmértek, mint a felvonuló modelleket: a vendégek között ugyanis ott volt Dzsudzsák Balázs.

Vajon miért pont a Symbolba ment szórakozni a focista, amikor számos más hely is nyitva volt a fővárosban?

Balázs és Linda már sokszor mondta, hogy szakításuk ellenére jó viszonyban vannak, ám ennek aligha adták jelét csütörtök este – a budai szórakozóhelyen ugyanis állandóan másik helyiségben tartózkodtak.

Úgy tűnt, Linda remekül érezte magát, hiszen a barátaival mulatott vagy a szüleivel beszélgetett, ám Balázs végig feszülten viselkedett, még fotózni sem engedte magát. Két, jó magas barátja takarta el a gépek elől.

A sportoló szemmel láthatóan nem azért érkezett a Symbolba, hogy bulizzon, ám nem nehéz kitalálni, kinek a személye vonzotta oda a különleges eseményre. Talán csak a távolból akarta csodálni egykori szerelmét…

– Szerintem Balázs még nem tette túl magát Lindán, és eljött, hogy meglesse őt. Ahhoz nincsen bátorsága, hogy odamenjen hozzá – mondta lapunknak a modell egy, neve elhallgatását kérő barátnője.

Linda egyébként szokás szerint gyönyörű volt: hosszú, rózsaszín estélyi ruhát viselt, és egy férfi sem tudta levenni róla a szemét.

A modell és Balázs kapcso­latáról azt mondják, hogy mindig amolyan se veled, se nélküled viszony volt. Először 2011 feb­ruárjában jöttek össze, majd tíz hónappal később szétváltak útjaik, de pár héttel később ismét megpróbálták együtt. Balázs tavaly Moszkvába került játszani, ám ezt a távolságot már nem bírta ki a szerelmük, és augusztus végén szakítottak.

Lindát azóta hírbe hozták Kedves Ferenc üzletemberrel, de a pletykák szerint már nincsenek együtt, Balázsnak viszont – információink szerint – augusztus óta nem volt barátnője. Könnyen elképzelhető, hogy még mindig szerelmes a modellbe, legalábbis az biztos, hogy nem hagyja őt hidegen. Talán ennek a jele az is, hogy ezen a bulin nem mert odamenni egykori kedveséhez.

Szerettük volna megtudni az érintettektől, milyen most a kapcsolatuk, de ahogy általában, most sem nyilatkoztak a magán­életükről.