Soha ennyi csinos nő nem dolgozott a Super Bowlon, mint idén. A szünetben Beyoncé tart koncertet, a amerikai himnuszt Alicia Keys énekli, és a riporterek között is több bomba nő akad.

Furcsa karriert fut be Katherine Webb, vagyis Miss Alabama. A 23 éves szépségkirálynőt ugyanis párja, az amerikai focista A. J. McCarron mérkőzésén fedezték fel, miközben a lelátón ült.

Az ESPN kommentátora, Brent Musburger szúrta ki, ahogy ráfókuszált a kamera, s mivel a közösségi portálon rögtön százszorosára ugrott a rajongói száma, az egyik tévécsatorna állást ajánlott neki.

A Super Bowl felvezető kampányában az Inside Edition riportere lett, és a döntő során is szerepet kap. Érdekes, hogy Pamela Andersont hasonlóképpen fedezte fel magának Amerika, egy kanadai találkozón figyeltek fel rá, nem sokra rá a Playboy címlapján találta magát, majd a Baywatchban domborított.

– Döbbenet, hogy mi történt velem ilyen rövid idő alatt! – mondta Webb. – A barátomon gyakorlok, őt faggatom, mit kérdezzek és mi az, amit hanyagoljak, mert idegesíti a játékosokat.

A nagyszünetben mindig koncert szórakoztatja a nézőket, tavaly Madonna nyújtott maradandót, idén a szülésből visszatérô, de már formáját visszanyerő Beyoncé kap lehetőséget.

Arról, hogy mennyi lesz a gázsija, semmit nem tudni, de azt sejteni, nagyot ugorhat a népszerűsége a finálé után, tavalyelőtt a Black Eyed Peas lemezeladása megduplázódott.

Az is mindig kérdés, kié lesz a megtiszteltetés, hogy az amerikai himnuszt elénekelje. Ezúttal Alicia Keysre esett a választás. A csinos énekesnőnek nagy szerencséje van mostanában, nem sokkal azután, hogy a bejelentés megtörtént, az egyik kanadai székhelyű nagy telefongyártó cég kreatív igazgatónak nevezte ki. Talán ez sem véletlen.