Palvin Barbara egyre több híresség oldalán pózol. A fiatal lány korábban azt mondta, szeretne a kifutóról a filmiparba kerülni.

Az alig húszéves Palvin Barbara tegnap feltöltött a világhálóra egy képet, melyen Reese Witherspoonnal mosolyog.

Elképzelhető, hogy a szépség tudatosan pózol a színésznővel, hiszen az elmúlt hetekben több sztárral is megörökíttette magát – Justin Bieberrel készült képe november elején világszerte megjelent, és Selena Gomez esetleges utódjaként emlegették a modellt.

Az ominózus kép óta Barbi már Leonardo DiCaprio oldalán is domborított, a közös fotó alá pedig csak ezt írta: „Leo” – azt azonban nem kommentálta, hogy hol talákozott a Titanic sztárjával.

A tudatosság azért is feltételezhető a lányról, mert egy korábbi nyilatkozatában már utalt arra, hogy szíve szerint Osvárt Andrea nyomdokaiba lépne, azaz a kifutóról egyenesen a filmipar felé venné az irányt.

Ráadásul ezt sem mindennapi ­körül­mények között vallotta be, hanem amikor Steven Spielberg felfigyelt rá egy rendezvényen, és megkérdezte tőle, hogy volna-e kedve színésznőként is bemutatkozni.

– Nem mondtam egyből, hogy igen, mert az túl nyomulós lett vona, de elgondolkodtam az ajánlaton, hiszen mindenkit érdekel a színészkedés – mondta Palvin egy interjúban.