Jöjjön hát az Orfeum új üdvöskéje, Csobot Adél! – ezekkel a szavakkal konferálta fel Farkas Gábor Gábriel énekes az X-Faktor harmadik helyezettjét december 30-án este az Orfeumban, ahol a nagykárolyi lányt úgy ünnepelték, akár egy Broadway-sztárt.

A mulatóban, ahol a Pólus munkatársai is ott voltak, hangos tapssal és üdvrivalgással fogadták a színpadra lépő Adélt. Noha nem ő volt az est főszereplője, hiszen a nemzetközileg elismert énekes-konferanszié, Farkas Gábor Gábriel vendége volt, mégis minden róla szólt. Adél sokkal otthonosabban mozgott a mulató színpadán, mint az X-Faktor stúdiójában. Magabiztos volt, jókedvű, és egyetlen hangot sem tévesztett el.

– Amikor először lejöttem ide, a recepciós azt mondta: Adél, ez a te helyed lesz. Akkor nem igazán értettem, miért mondja, de mára megértettem. Ez valóban az én világom, itt érzem magam igazán elememben – mondta lapunknak csillogó szemmel Adél, aki a hírek szerint máris több felkérést kap, mint Antal Timi vagy akár Oláh Gergő. Az RTL Klub egyik munkatársa elárulta a Pólusnak, hogy Valentin-napon az erdélyi tehetségnek már önálló estje lesz az Orfeumban, és Malek Miklós édesanyja, Toldy Mária felajánlotta neki, hogy tanuljon a musicalstúdiójában, és olyan dalszerzők, keresik a kegyeit, mint például a Rakonczai fivérek.
Balázs Imola - Pólus Média