A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

A csillagok kiegyensúlyozottságot sugároznak Ön felé, melyet Ön készséggel ad tovább a környezetének. Ehhez most párosul a meggondoltság és így remek hangulatban képes a munkáját ellátni. Bár sürgeti egy határidő, még ez sem képes Önt most kapkodásra, idegeskedésre sarkallni. A józan eszére hallgatva inkább megfontoltan dönt, mintsem fél információk birtokában. Mindennek eredményeképpen elégedetten nyugtázhatja a mai napot is.

BIKA: (április 21 - május 21.)

A mai napon úgy érzi, nyitott új kapcsolatokra és szívesen beszélgetne akár ismeretlenekkel is. Így hát bátran elegyedik szóba olyan kollégákkal, akiket ugyan látásból ismert, de még soha nem jutottak tovább a köszönésen. Meglepődve tapasztalja, mennyi olyan ember veszi körül, akikkel remekül megértik egymást, hisz az élet alap kérdéseiben egyetértenek. Akár új barátságok kialakulásának is elérkezett a napja. A régiekkel bár mindig onnan folytatják, ahol abbahagyták, de oly ritkán van lehetősége összefutni.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Egyik kollégája néhány kijelentése igencsak felbosszantja. Nem érti, miért kell Önről rosszindulatú pletykát terjeszteni, hisz Ön sosem ártott neki. Próbálja meg megőrizni hideg fejét és arra ügyeljen, ne kezdjen védekezni. Hisz akkor eléri célját a rosszakarója, sikerül Önt kizökkentenie nyugalmából és munkájában hibát hibára halmozhat. Higgye el, minden csoda három napig tart, a hét végén már senki nem foglalkozik a hallottakkal, de az Önnek értékes emberek már ma is átlépnek a hallottakon.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Nyugodtan ébred és ez az egész napjára pozitív hatással van. Tiszta fejjel képes a friss információk befogadására, és remek ötletekkel tud az új tervekhez hozzájárulni. Ez meglepő távlatokat is nyit Ön előtt, mivel a megnövekedett munka nagyobb felelősséggel is párosul, melyet most könnyedén vállal, mert érez magában kellő elszántságot és energiát. Arra azért ügyeljen, ne vállalja túl magát, mert hamar kidőlhet a sorból.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

A tegnapi visszahúzódásának nyoma sincs. Bár a környezete nem érti, mi változott, elég annyi, hogy ma végre újra önmaga. Kedvesen mosolyog, készséggel válaszol minden kérdésre, megkeresésre. Hamar megbocsájtást kap, hisz ki tud ellenállni Önnek olyankor, amikor Ön jókedvű? Remek ötleteket ad nem csak a munka kapcsán, de magánéleti kérdésekben is jó tanácsadó. Otthon is gyermekei támasza, párja igazi partnere.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

A mai napon kerüli az egyedüllétet. Akkor van elemében, ha sokan veszik körül. Nem fontos, hogy kapcsolatban legyenek, beszélgessenek, pusztán a látványuk nyugtatóan hat Önre. De igazán akkor érzi egésznek magát, ha a társaság középpontjában lehet. Bár meglepődnek barátai, de hívja fel őket, csapjanak egy görbe délutánt, estét. Ha mégis magára maradna az ötletével, ne keseredjen el, családtagjaival is remekül fogja érezni magát.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

A mai napon minden változást bizalmatlansággal fogad. Már az bosszantja, ha reggel nem úgy sikerül a kávéja, ahogy az évek során megszokta. Amennyiben váratlan ajánlatot kap, ne gondoljon feltétlenül valamiféle összeesküvésre. Ha nem képes hideg fejjel gondolkodni, kérjen haladékot a válaszadásra, semmiképpen ne utasítsa el csak azért, mert úgy érzi, át akarják verni. De legalább este minden a megszokottak szerint zajlik és ez végre megnyugvással tölti el.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

A mai napon semmi nem zavarja meg a nyugalmát. Békésen dolgozik és minden megy a maga útján. Ebben a kollégái is partnerek, így nagy lépéseket tehetnek meg afelé, hogy a kitűzött feladatokat akár határidő előtt is lezárhatják. Megfáradtan tér haza a kimerítő nap után, de elégedetten. Az, hogy egy kis időt tud magára szakítani, különös megnyugvást hoz Önnek. Ha pedig még unatkozni is sikerülne, az lenne a nap fénypontja.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

A csillagok ma nem várt találkozást jeleznek. Egy rég nem látott barátról van szó, aki hirtelen úgy érezte, az Ön közelségére van szüksége. Bár a hirtelen letámadástól az első percekben kényelmetlenül érzi magát, hamar Önt is elárasztja a viszontlátás boldogsága és az együtt töltött órák igazi lelki feltöltődést hoznak. A régi emlékek felelevenítése gyermekkora gondtalanságát idézi meg.

BAK: (december 22 - január 20.)

Ez a nap a szélsőségek napja. Ma mindent teljes szívvel él meg. Amennyiben szeret, teszi ezt teljes szívvel, de ha veszekszik, akkor azt oly hevesen, hogy könnyen ejt sebet vitapartnerén. Semmi nem hagyja hidegen, nem tud semleges maradni. Éppen ezért szerencsésebb lenne minden olyan témát kerülni, ami józan észt, megfontoltságot kíván. Most különösen azok a feladatok állnak közel Önhöz, amelyek szenvedélyt és elhivatottságot követelnek.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

A mai napon a csillagok kedvezőtlenül hatnak a hangulatára. Egy bizonyos kérdésben barátja nem érti meg az aggodalmait. Talán csak az a baj, hogy a kétségeit nem tudja egyértelműen megfogalmazni. Ne adja fel, próbálja meg megfogalmazni. Meglátja, ha sikerül, hamar eloszlatja a kételyeit, és így már Ön sem néz oly gondterhelten a jövőbe. Hatalmas kő esik le a szívéről, mikor ráébred, Ön látta túl sötéten a világot.

HALAK: (február 19 - március 20.)

A mai napon megszabadul azoktól a terhektől, melyek eddig gátolták abban, hogy továbblépjen. Lehetnek ezek olyan emléktárgyak, melyeket sajnált kidobni, de lehetnek gondolatok, melyek újra és újra felbukkantak és arra ösztönözték, hogy rágódjon rajtuk. Most elérkezett az idő, hogy kitisztítsa a lelkét és az elméjét, és teljes lendülettel vesse bele magát a jövőbe, tervei megvalósításába.