Az Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés gyönyörű címszereplője leszögezte, hogy költözésének semmi köze a francia adókhoz.

Az olasz színésznő, Monica Bellucci határozottan állítja, hogy tervezett költözésének semmi köze a francia adózáshoz. Az Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés címszereplője Franciaországból Brazíliába teszi át székhelyét, de egyáltalán nem azért, mert tart az új adórendszertől.

Az elmúlt hónapokban hangos volt a sajtó Gerard Depardieu költözésétől. A színész először hevesen tiltakozott a politikusok azon tervei ellen, hogy 70%-os adót vessenek ki a leggazdagabb réteg bevételeire. Ezek után először Belgiumba költözött otthonából, majd elfogadta a neki felkínált orosz állampolgárságot.

Bellucci sok éve a francia fővárosban él férjével, Vincent Cassel-lel, de nemrég vettek maguknak egy birtokot Dél-Amerikában. Mindketten szerelembe estek Brazíliával, évekkel ezelőtt és most úgy döntöttek, hogy készek a helyváltoztatásra.

„18 évvel ezelőtt szerettem bele ebbe az országba. Minden helynek megvannak a maga gondjai a világon, de én imádom, ahogy az itteniek reagálnak a sajátjukra, költészettel… Talán öt éven belül visszatérek Rómába, a kedvenc városomba, de most itt a helyem, a strandon, az embereket nézve, magamba szívva a tenger energiáit.” – mondta el a brazil Vouge-nak Monica.

Forrás: One Média Hírügynökség