Kristóf Katalin és Milan 10 éve színesítik a popzenei palettát. 2010-ben egy vadonatúj zenei irányzattal próbálkoznak, mely az etno-pop és a világzene kategóriájába sorolható. 


A lemez megrendelhető a Pólus Online szerkesztőinél. 
A részletekért térj vissza később az Impresszumunkba.

A lemez alapötlete, hogy könnyed, szórakoztató formában, ultramodern hangszereléssel mutassanak be pillanatképeket a magyar zenei hagyományokból. Eredetileg gyimesi népzenére fókuszáltak (Ha te tudnád, amit én, Fekete tyúk stb.), majd valódi magyar népdalok kerültek előtérbe (Akkor szép az erdő, Látod, édesanyám stb.). A Csillagok, csillagok c. lemez tizenegy jól ismert népdalt tartalmaz, melyet Szász M. Attila, a páros producere látott el mai, modern tánczenei hangzással. Milan élő hegedűbetétei és Kristóf Katalin kristálytiszta hangja teszik teljessé a produkciót. A lemez mindenkinek ajánlott, aki nem idegenkedik napjaink zenei világától és szeretné megismerni, tovább éltetni hagyományaink egy kis darabját.


Kristóf Katalin 1997 óta énekel. Az elmúlt időszakban 3 együttessel, valamint szólóban adott ki lemezeket. Tizenöt év alatt 12 nagylemezt jelentetett meg. Ezek stílusa eltérő: a TCP-vel house és trance dalokat vett fel, a Capriccio-val hip-hop, soul, r'n'b, reggae stílusban énekelt, szólóban pedig a mainstream pop műfaját helyezte előtérbe.

Milan (teljes neve Bugarschi Milan) 1996 óta koptatja a színpad deszkáit. Konzervatóriumot végzett hegedű szakon, majd tanárként is dolgozott, napjainkban pedig egy filharmónia brácsása. Kezdetben egy rapegyüttesben tolta a szöveget, majd ennek felbomlása után, 2001-ben hozták létre a közös projektet Kristóf Katalinnal. A Neoton Família slágereit dolgozták fel modern dance-zenei stílusban és két nagylemezt is megjelentettek. Fellépéseik annyira népszerűek voltak, hogy ezt a műsort kilenc évig nem vették le a palettájukról.

2010-ben producerük unszolására kipróbálták magukat a világzenében - egy régi alapra felénekelték-hegedülték A csitári hegyek alatt c. dalt. A produkció annyira jól sikerült, hogy a Nóta TV szerződést ajánlott a párosnak. Elkészítették hát első etno-pop albumukat, mely 2012 decemberében látott napvilágot.