Hófesztivál Mátraszentistvánon. A hófesztivál Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli fesztivál, ahol a családok, fiatalok mind megtalálják majd a számításukat. 

Egy olyan fesztivál Magyarország egyik legszebb hegyi régiójában, ahol a téli sportok és a téli hangulat mellett, az országban máshol nem látható látványos programokat csodálhatnak, gasztronómiai különlegességeket fogyaszthatnak, majd ha még a lábuk bírja, jó zenékre, neves fellépőkre táncolhatnak. A HóFesztivál 3 napos rendezvényként, több színhellyel, vonzó programokkal (ingyenes síoktatás, látványos bemutatók, koncertek, gasztronómiai különlegességek) hagyományteremtő jelleggel kíván megjelenni.

- Téli Varázs sétány: Forralt bor, puncs, kürtöskalács és a sült kolbász illata. Egy kellemes séta mellett, a karácsonyi hangulatú sétányon romantikus faházikókból vásárolhatjuk meg a legfinomabb téli csemegéket.
- Alpesi Színpad: A sípálya mellett felállított Alpesi Színpadon sztárfellépők biztosítják majd az igazi zenei éményt.
- Chillout Zone: a Funpark alatti területen az elfáradt snowboardosok, síelők babzsákokban üllve lazíthatnak és hallgathatják a Chillout stílus relaxáló dallamait.
- Hósétány: A síléccel vagy akár gyalogosan is megközelíthető Hósétányon a síisksolák és sportszer kereskedők mutatják be legújabb termékeiket, vagy csábítanak a sí- és snowboard oktatásra.

2013. január 17. (CSÜTÖRTÖK) 17:00
ABRAKAZABRA KONCERT - HÁZIBULI A HAVON!

Az Abrakazabra zenekar 1999-ben alakult. Megalakulás előtt a tagok egy része a világ különböző színpadait, mások a Zeneművészeti Főiskola padjait koptatták. A különböző tapasztalatokat leszűrve sikerült egy jól működő fúziót létrehozni. Zenekarunk nyolctagú. Nyolc ember, nyolc különböző karakter,néha nyolc különböző vélemény…., de a cél közös:Mindig,mindenhol a maximumot nyújtani Az Abrakazabra Magyarország egyik legsikeresebb party-zenekara, illetve a szakmában és a közönség által is legelismertebb előadókat kíséri élő koncertjeiken. Akikkel dolgozott, dolgozik az együttes: Charlie, Somló Tamás, Demjén Ferenc, Tóth Vera, Tóth Gabi, Tabáni István, Varga Viktor, Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Auth Csilla, Majsai Gábor, D Nagy Lajos, Emilio, Feke Pál, Pély Barna, Szolnoki Péter, Roy, Koós Réka, Kovács Kati, Komár László, Solymos Tóni, Zséda, Miller Zoltán, Mujahid Zoltán, Homonyik Sándor, Vincze Lilla,Varga Miklós Az X-FAKTOR élő koncertshow - ban is az Abrakazabra látja el a zenei kíséretet.

2013. január 18. (PÉNTEK) 17:00
X-FAKTOR 2012 A DÖNTŐSÖK - OLÁH GERGŐ, ANTAL TIMI, CSOBOT ADÉL

A 2012-es X-faktor 3 döntőse ad egy fergetes koncertet a Hófesztivál Alpesi Színpadán. Oláh Gergő, Antal Timi és Csobot Adél egy közel másfél órás koncerten adja majd elő az X-faktorban is elénekelt legjobb dalokat. Az előadás további különlegessége, hogy a fellépők duetteket is fognak énekelni.

2013. január 18. (SZOMBAT) 17:00
VASTAG CSABA - ÉLŐ KONCERT

A 2012-es X-Faktor győzteseként lép színpadra a Síparkban Vastag Csaba, aki komoly zenei karrierre tett szert. Vastag Csaba zenei karrierje: 2001 júniusában bemutatták a Hair című musicalt, amelyben ő volt Aquarius megtestesítője. A darab főszereplője Mészáros Árpád Zsolt volt, akivel Csaba akkor barátságot kötött. E barátság révén ismerkedett meg a musical világával. Számos rendezvényen léptek fel együtt. Állandó fellépő lett a "MÁZS-világ" majd a "MÁZSképp énekelek" koncertsorozatokban. Szerepelt a Barátok köztben is, ahol Ökrös Jenőt alakította. Közel két évig volt oszlopos tagja a rapszínház társulatának, amellyel 2006 júniusában bemutatták a Rap City című drogprevenciós darabot, melynek egyik főszereplője volt. A TV2-n futott Popdaráló című műsor egyik vokalistája volt. Réthy Zsazsával közösen énekelt a The Black Eyed Peas-szel. A feladatra a Hooligans választotta ki őket. 2010-ben öccsével, Tamással indult az X-faktor nevű tehetségkutató műsorban, ahol bekerült a legjobb három közé. 2010. december 4-én testvérével kellett párbajoznia. A végső döntést ifj. Malek Miklós hozta meg, és testvére búcsúzott. Egy héttel később Janicsák Vecával kellett megküzdenie a bentmaradásért. A nézők döntése alapján Csaba folytatta a versenyt. A műsor fináléjában 2010. december 19-én Takács Nikolasszal szemben ő nyerte meg a versenyt.

2013. január 19. (SZOMBAT) 14:00
DÉVÉNYI TIBI BÁCSI - RETRO DISCO

Kezdetben parodistának indult. Dévényi Tibor a 60-as években tűnt fel, a televízióban mint könnyűzenei riporter. Dévényi Tibor első magyar DJ.-ként a 70-es években lett ismert. Legismertebb televíziós műsora a Három kívánság volt, mely lehetőséget teremtett kamaszkorú gyermekek hogy találkozhassanak kedvenceikkel, sportolókkal, előadóművészekkel stb. Ismertté vált Tibi bácsi elintézi című műsorával is. Dévényi Tibi bácsi a Hófesztiválon retro discoval várja a családokat, fiatalokat!

Időpont, nyitva tartás
2013. január 17. /csütörtök/ - 2013. január 19. /szombat/          

Elérhetőségek
Telefonszám:     +36 37 376-685
Cím:     Mátraszentistván, Sípark, Sípálya u. 1.