KOS 03.21. - 04.20.
Nem indul rosszul a munkahét, támogatói is szép számmal akadnak, mégis… az üzleti ügyekről most jobb egy szót sem szólnia. Ráadásul a hét közepén a műszaki dolgokkal, gépekkel, kommunikációs eszközökkel is meggyűlhet a baja. A csatornák valahogy megbolondulnak. Most sokkal többet vár el a párjától, szerelmétől, mint eddig, hiszen érezni akarja, hogy valóban fontos számára, és bizonyítékokat keres erre. Nem csoda, hiszen ez a hét most a szerelemről szól. És a boldogságról.

BIKA 04.21. - 05.20.
Ha üzlettel foglalkozik, nagyobb pörgéshez, nagyobb tételekhez szokott, mint, ami most van. De a kicsit is meg kell becsülni, és a megbízhatóságot pláne. Lesz még sokkal jobb is a helyzete. A felszabaduló szabadidejében azért ötletelhet: kreatív újításokat tárhat főnöke elé. Kicsit állóvíznek érzi most a szerelmi életét, de uralkodó bolygójának és a Neptunusz szeretettel teli hatásának hála, ezen a héten még az ön szíve is ellágyulhat. Találkozik valakivel, aki felkavarja az érzelmeit.

IKREK 05.21. - 06.21.
Az életmód házában a Szaturnusszal együtt álló Hold a hasfájásra hajlamosoknak hozhat kellemetlen pillanatokat. Még ha nem is várhat el azonnali segítséget (és munkaátvételt) kollégáiktól, a jóakaratuk fontosabb lehet, mint az adok-kapok viszony. A szerelemben most elmondható, hogy igen szerencsés: olyas valakivel találkozhat, akivel első látásra szerelembe eshet. Még akkor is, ha már foglalt a szíve. Éppen ezért legyen körültekintő és nagyon óvatos!

RÁK 06.22. - 07.22.
Sok mindent máshogy lát, másként értékel: a dolgok mélyebb értelmet nyernek. A munkatársaival való viszonyát is sokban javíthatja ennek következtében. Bár főnökeivel is egyre jobban szót ért, mégis hajlamossá válhat arra, hogy a stressz oldására, a nyugtatókat választja. Sok csalódást élt meg az utóbbi időben a szerelemben, és most egy nagy pofont is kap, amire egyáltalán nem számított, annyira igaznak hitte az érzelmeket. Tanuljon a hibájából, ne dőljön be a szép szavaknak!

OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
Ha nemrég kezdett új munkahelyén, kezd beletanulni a dolgokba, igaz, akad még néhány olyan körülmény – vagy kolléganő – akik még valószínűleg jó ideig kikezdhetik az idegeit. Ráadásul a kommunikációs problémák is megszaporodhatnak, az újításait is lehurrogják. Szívügyekben sokkal kellemesebb lesz ez a hét, minden jóra számíthat, de a túlzásoktól mégis óvakodnia kellene. A barátság és a szerelem még mindig nagyon nehezen összeegyeztethető életterületek. Döntsön!

SZŰZ 08.24. - 09.23.
Ha a helyzetének stabilizálását tűzte ki céljául, most esélye van arra, hogy ezt véghez kis vihesse. Ezen a héten a főnökeivel, és a hatósági személyekkel is könnyen dűlőre juthat olyan dolgokban, amikkel eddig hasztalan ostromolta őket. Üsse a vasat, amíg még meleg! Régi ismerőst sodor útjába az élet, és megfordul a fejében, hogy újra fel kellene eleveníteniük a kapcsolatot. De jó döntés lenne ez? Érdemes volna? Ezt kell most átgondolnia. Főleg, ha már párkapcsolatban él.

MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Ha munkahelyet szeretne váltani, akkor legjobb, ha valami olyasmiben gondolkodik, ahol szabadabban mozoghat, ahol nincs a négy fal közé szorítva. Ha most rögtön nem talál kedvére valót, várjon! Ugyanakkor jJól teszi, ha időről időre elmenekül a szócsaták elől. A testiséget most háttérbe szorítják a mély érzelmek. Ha szingli, olyasvalakivel hozza össze a sors, aki hasonlóan gondolkodik. A kedves idegen most olyan érzéseket hoz önből felszínre, amiket már rég nem élt át.

SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Munkás időszakra számíthat, de meg is lesz a foganatja: pénz áll a házhoz. Nemcsak a saját, hanem mások, esetleg a családtagjai pénzügyeivel is érdemes foglalkoznia, de csak akkor, ha nem lovalja bele magát egy negatív gondolatba. Ha így tenne, sok pénzt veszítene. Meggondolatlan lépésre „szánta el magát” szívügyekben. Egy kollégájára vetett szemet, és az sem zavarja, hogy ő már stabil párkapcsolatban él. Vigyázzon, nagy a lebukás veszélye, és nemcsak ő égeti meg magát!

NYILAS 11.23. - 12.21.
Szép eredményeket ér el a karrierjében, ami egészen feldobja. Ráadásul munkahelyi sikerélményei tartósak lehetnek, és nemcsak az önbizalmát erősíthetik, de még egy korábbi, stressz-okozta krónikus betegsége is tünetmentessé válhat. Csak így tovább! Szerelem terén most felpörögnek az események – nyugodtan hátradőlhet a karosszékben, mert a kaland „házhoz jön”. Csak arra vigyázzon, ne egy foglalt szomszédja személyében kopogjon be önhöz kávéért.

BAK 12.22. - 01.20.
Ugrál, mint egy bakkecske, pedig sem az nem segít, ha szemellenzősen elzárkózik a külvilágtól, és mereven ragaszkodik a régi, „jól bevált” elveihez, sem az, ha pillanatról pillanatra változtatja a terveit. Nézzen szét a konkurenciáknál, és tanuljon tőlük. A hét közepén titkos szerelmi viszonyra van kilátása, de még az is elképzelhető, hogy érdekkapcsolat az egész: az újdonsült kedves kapcsolataira pályázik, hiszen igénybe tudná venni céljai eléréséhez. Csak óvatosan!

VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Az év elején jó lehetőségei adódnak a helyzete törvényesítésére, pozíciói megerősítésére. Egy saját üzlet gondolata is realizálódhat, ha eddig még nem lett volna vállalkozása. A jegyében járó Mars kemény harcokra kényszeríti, ügyeljen az eszközeinek tisztaságára! Ha párkapcsolatban él, most könnyen megütheti a bokáját, hiszen képtelen lesz ellenállni a kísértésnek: titkos, kockázatmentesnek tűnő szerelem van kilátásban, ami az égieknek „hála” idővel barátsággá szelídül.

HALAK 02.20. - 03.20.
Ereje, energiái növekedőben vannak, érdemes hát kihasználnia megnövekedett kapacitását! Persze, az otthon végzett munkát nem biztos, hogy jó szemmel nézi a családja, de meg kell értesse velük, ez most a jövője szempontjából a legfontosabb és legjövedelmezőbb lépés. Áldozatnak érzi magát, mert nem a realitásból, hanem az álmaiból indult ki, és jó nagy légvárat épített. Az pedig igen gyorsan szertefoszlott, hiszen kiderült, hogy rossz „lóra” tett. Még nem késő, találja meg az igazit!