Az elhízás számos betegséget vonhat maga után (cukorbetegség, szívinfarktus, mozgásszervi betegségek, májzsugor, stb.), ezért is kiemelten fontos, hogy megszabadulj a felesleges kilóktól. Amint leadsz pár kilót, máris érezheted, hogy frissebb, aktívabb vagy, könnyebben mozogsz, és egyszerűen jobban érzed magad a bőrödben.

Az utóbbi években ezer és ezer fogyókúrás tippről és csodaszerről hallottunk már, így nem is meglepő, hogy rengeteg olyan nő van, aki már elkeseredett a sikertelen diéták és koplalások után. Több olyan módszer létezik, mely közben kifejezetten éheztetésre száműzik az embert, ezáltal le is ad néhány kilót, de amint a szervezet feladja a harcot, még többet kezd el enni, mint előtte, és több jön fel, mint amennyit leadott. Ezen kívül előfordul, hogy olyan szervi problémák is állnak a sikertelen kúrák mögött, mint például a pajzsmirigy alulműködés, ami által lelassul az anyagcsere, és változatlan étrend mellett is szaporodnak a kilók.

Vissza az ananászhoz!
Az ananászról is hallhattunk már sok-sok fórumon, nem is véletlenül. Az ananász közismerten zsírégető hatású, és egy bevált módszer. A vitaSlim tabletta az ananász mellett számos olyan összetevőt tartalmaz (papaya, zöldkávé kivonat, L-karnitin, stb), mely elősegíti a fogyást, emellett a test megőrzi vitalitását, aktivitását. Magyar szakemberek, orvosok fejlesztették ki, kifejezetten európai és magyar táplálkozási szokásokhoz igazítva, így a tabletta szedése önmagában is eredményt hozhat.

Diéta
Az ananász tabletta mellé „A sikeres fogyókúra titka” címmel egy eBook-ot is kapsz, mely egy részletesen kidolgozott módszert ír le, ami már körbejárta a világot, több hollywood-i sztár is ezzel az étrenddel fogyott le. Tehát nem csupán egy terméket kapsz, hanem egy jól bevált módszert is a kezedbe ad.

Sok kudarc ért már? Itt a segítség!
Ha úgy érzed, hogy minden fogyókúrát kipróbáltál már, és becsületesen betartottad az összes előírást, de mégsem sikerült lefogynod, és nem hiszel semmilyen új módszerben és tablettában, akkor is segíthetünk, hiszen a LifeCode Centerben egy fájdalommentes állapotfelmérésen vehetsz részt, ahol orvosokkal konzultálva egy személyre szabott, egyéni tanácsadást kapsz, és arra is fény derülhet, hogy mi áll a sikertelen kúrák mögött.