Sharon Osborne szerint napjaink egyik legmeghökkentőbb előadója árt a lányának, Kelly-nek, ezért követeli, hogy Lady Gaga tartsa kordában követőit. A két híresség csípős vitába kezdett.

Miután Lady Gaga nyílvánosan kritizálta Kelly Osbourne-t, a celeb anyja is elkezdte ekézni a hírességet. Sharon Osbourne szerint az extrém énekesnő csupán a nyílvánosságot hajszolja, szájhős és képmutató - így foglalta össze a Daily Mail a szidalmazát.



A vita akkor kezdődött, amikor Kelly Osbourne egy tévéműsorban megemlítette Gaga súlyfeleslegét. "Szerintem Lady Gaga terhes, hiszen rendszeresen elfedi hasát. Ráadásul meg is változott a stílusa, plédául nem festeti a haját és mint tudjuk, várandósság alatt nem szőkíttethetjük a hajunkat."

Lady Gaga rajongói a divattervezőként is egyre ismertebb lány szavaira igen szélsőségesen reagáltak, például halálosan megfenyegették. Ezért Sharon Osbourne, mint egy anyatigris, felszólította Gagát, hogy szóljon rá rajongóira és vessen véget a mocskolódásnak.

Lady Gaga végül egy nyílt levélben válaszolt, melyben leírta, hogy amikor Kelly-vel személyesen találkoztak, kedvesnek találta a lányt, de azzal nem ért egyet, ahogy a televízió műsorban kritizálta nem csupán őt, de más előadókat is. Felhívta kollégája figyelmét, hogy jobban figyeljen a nyílvános megnyilvánulásaira, hiszen mivel sztár, sokan követik példáját.

Gaga azt is hozzátette, a rajongóit nem tudja kontrollálni, bár leírta, az ő célja egy barátságosabb és őszintébb világ kialakítása, valamint a pozitív és a rajongóinak a többsége is ezeket az elveket vallja.