Színésznőként is bizonyított az énekesnő. Gabi ha kellett, szavalt, énekelt, terpesztett… vagyis teljes átéléssel alakította a bukott popsztár szerepét a Finito című komédiában.

Az énekesnőt hetek óta alig lehet látni, hisz idejét már nem a fővárosban, hanem Győrben tölti.

Gabi élvezi a nyugalmat és a vidéki életet, bár napjai ott sem láblógatással telnek. A karrierjéért nem kell aggódnunk, ugyanis nem az ő, hanem a Finito című darabban az általa megformált Tigris Niki pályafutása feneklett meg.

Gabinak ez az első szárnypróbálgatása színésznőként, de alakítása meggyőző, így könnyen meglehet, hogy nem ez lesz az utolsó premierje. Az éppen barna hajú énekesnő hetek óta gőzerővel próbált, mígnem kedd este a kétfelvonásos darabot bemutatták a sajtó képviselőinek.

– Büszke vagyok magamra, és úgy érzem, hogy megérte a munkába fektetett energia. Ungvári István kollégám különóráinak köszönhetően egyre jobban megy a játék – büszkélkedett Gabi az előadás után.

– A szombati premierre a családom is eljön, a második sorba kaptak jegyet. Nem tudom, hogy fogom-e őket látni a színpadról.

Gabin a sajtóbemutatón annak ellenére nem látszottak az izgalom jelei, hogy állítása szerint félt, amikor a világot jelentő deszkákra lépett. No persze ez nem oly meglepő, hiszen jelmezei már-már kihívóbbak, mint amiket a való életben hord: nemrégiben kerekre szabott mellének köszönhetően dekoltázsa szembetűnő volt, farmersortja pedig alig takarta formás hátsóját.

A huszonöt éves énekesnőt Forgács Péter, a Győri Nemzeti Színház igazgatója személyesen kérte fel Tigris Niki szerepére, mert – állítása szerint – megbabonázta a személyisége. A direktort még pártfogoltja ­tapasz­talatlansága sem érdekelte, ám úgy tudjuk, hogy döntését nem bánta meg, és maximálisan elégedett Gabi teljesítményével. Szerinte a lány egyre otthonosabban mozog a színpadon, és kezd ráérezni a színművészeszet apró trükkjeire is.