Hozzávalók:
10 dkg csirkemell 136 cal,
10 dkg cukorborsó 77 cal,
10 dkg sárgarépa 40 cal,
10 dkg zöldség gyökér ~ 40 cal ,
egy kevés petrezselyemzöld 30 cal,
2dkg levestészta 100 cal,

Elkészítés:
Csirkemell darabokat kevés vízzel feltesszük párolódni. Hozzáadjuk a megtisztított, és kis kockára vágott sárgarépát, és zöldséggyökeret, valamint a borsót. Sózzuk borsozzuk. Pár percig így pároljuk majd felöntjük 1,5 l vízzel beledobjuk a csokorba kötött petrezselyemzöldet, és fedő alatt puhára főzzük. ha kész beletesszük a tésztát és egyszer forrásig főzzük majd fedő alatt hagyjuk még 10 percig pihenni ,és tálalhatjuk

Tanácsok:
A levest lehet csirkecombból is főzni csak akkor a bőrét húzzuk le. Kóstolás után után ízesítjük.
ez kb, 4 adag nekünk és összesen 413 cal ebből 1 adag 103 cal,

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 103 kcal