P. László a Bors információi szerint azt állítja: a gyilkosság előtt járt a lánnyal. Úgy tudjuk, hogy P. arról is beszélt: azért lopta el Kata telefonját, mert benne volt a telefonszáma.

Két különböző vallomást tett a rendőröknek a Bándy Kata megölését beismerő P. László – tudta meg a Bors.

Hogy melyik tartalmazza az igazságot, az csak február 18. után, a bírósági tárgyalássorozat során fog kiderülni. Vajon az egymásnak ellentmondó vallomásokkal mi a célja P.-nek?

Sok olvasónk tegnapi cikkünket kommentálva kifejezte aggodalmát, Nagy István például ezt írja: „Ez a rohadék képes olyan dolgokat mondani Katáról, ami a lány becsületét gyalázza.”
A gyilkos állítja: járt Katával

Értesülésünk szerint a férfi arról beszél, hogy a már napokkal a gyilkosság előtt ismerte a lányt, kapcsolat is volt közöttük, amit Kata nem kívánt folytatni. Az ominózus estén P. László Kata háza előtt várakozott, amikor a lány hazaért.

Együtt indultak el sétálni és beszélgetni. (Ezt egy szemtanú is alátámaszthatja, aki a feltételezett időpontban egy rájuk hasonlító, békésen csevegő párt látott elsétálni a gyilkosság helyszíne felé.)

A férfi próbálta rábeszélni a kapcsolat folytatására a lányt, ám sikertelenül. Ezért végzett vele. Úgy tudjuk, P. László ezt a verziót a Máté Krisztinának adott interjúban is elmondta, de ennek sugárzását az ügyészség letiltotta.

A másik verzió szerint P. kábítószert fogyasztott, bódult állapotban találomra választotta ki Katát. Meg akarta erőszakolni, ennek a lány ellenállt, ezért végzett vele.

– A gyilkosság indítékáról nem beszélhetek, engem köt az ügyvédi titoktartás. A miértről a vádirat sem szól, majd a tárgyaláson talán kiderül – mondta dr. Sólymos Sára ügyvéd.

Az ügyészség aljas indokból elkövetett emberöléssel és kifosztással vádolja P. Lászlót, aki azért vihette magával Kata telefonját, hogy ne derüljön ki: korábban telefonon kapcsolatban álltak.

Kerestük Bándy Kata hozzátartozóit, ők azonban elhárították érdeklődésünket.