Tizenkét évi házasság után elválik autóversenyző férjétől Ashley Judd amerikai filmszínésznő. A pár ügynökének közlése szerint közösen döntöttek a házastársi kapcsolat felbontásáról.

MTI - Legfeljebb csak találgatni lehet az okról, mert azt nem kívánják nyilvánosságra hozni, de az biztos, hogy Ashley Judd színésznő és autóversenyző férje 12 év házasság után közös megegyezéssel felbontják házasságukat. A most 44 éves színésznő és férje, a nála öt évvel fiatalabb Dario Franchiatti 2001-ben házasodtak össze. Gyerekük nincs.

A skót származású autóversenyző háromszor is megnyerte az Indianapolis 500 viadalt, de indult a NASCAR-on és az American La Mans-sorozaton is.

Judd számos filmben szerepelt, a magyar közönség leginkább A gyűjtőből, a Vagány nők klubjából, A függőségből, a Tanú szeméből és a Kettős kockázatból ismerheti. Az utóbbi években ideje jelentős részét humanitárius tevékenységének szentelte, és bár hivatalos bejelentés nem történt még, rebesgetik, hogy 2014-ben szenátorjelöltként indulhat a kongresszusi választáson a Demokrata Párt színeiben.