Szakított párjával Zámbó Krisztián. Az elmúlt hetek hatalmas feszültsége odáig fajult, hogy az X-Faktor idei hatodik helyezettje nem csak a tehetségkutatót bukta el, hanem a régen tartó párkapcsolatát is.

Krisztián barátnője, Zsuzsi minden élő show-ban ott szurkolt, izgult a közönség soraiban párjának, de úgy tűnik, a harmóniának vége. A lány ugyanis a napokban kiírt a  legismertebb közösségi portálon található oldalára néhány szomorú bejegyzést, rosszkedvet sugalló idézetet.

Majd mikor rákérdeztek barátai, szakítottak-e párjával, arra vezethető-e vissza a letargia, bevallotta, hogy igen, nincsenek már együtt. Aztán ezt a bejegyzést villámgyorsan törölte is.

Az X-Faktor alatt egymásba kapaszkodtak, de az ott ért támadások szétroncsolták a kapcsolatukat.
Nem ez az első szakítás Zámbó Krisztián és a lány között.

 Se veled, se nélküled kapcsolat az övék, már hosszú ideje ezt csinálják egymással. Hol együtt vannak, hol hirtelen, egyik pillanatról a másikra már nem is beszélnek egymással.Kérdésünkre Krisztián, aki elsőre csak hebegett-habogott, hirtelen azt sem tudta, mit válaszoljon, majd nyíltan fogalmazta meg véleményét kapcsolatukról, amikor már látta, nem bújhat ki a válaszadás alól.

Való igaz, tényleg külön mentünk, de minden kapcsolatban vannak ilyen hullámvölgyek. A vitáknak vége a párom visszaköltözött már hozzám. Persze a lány ezt nem erősítette meg. De hát lehet, hogy olyan a kapcsolat is, mint a Krisztián tehetségkutatóbéli személyiségének a hangulatingatdozásai – egyszer fent egyszer pedig a béka feneke alatt lent.