Otthonában szülte meg második gyermekét Gisele Bündchen. Az amerikaifutballsztár apukának, Tom Bradynek Vivian az első lánya.

Mint arról beszámoltunk, december 5-én jött a világra Gisele Bündchen világhírű modell és az amerikai profi labdarúgóliga (MLS) sztárjának, TomBradynek második közös gyermeke. A 2009-ben megszületett Benjamin Reinhez hasonlóan a Vivian névre keresztelt kislány is a család otthonában született meg.

A modell a kislányról az első képet a közösségi portálon osztotta meg a világgal, s eddig közel negyvenezren „gratuláltak” Gisele-nek a baba születéséhez.

„Fantasztikusan szerencsések vagyunk, hogy ismét átélhettük azt a csodát, amit születésnek hívnak, s egy újabb kis angyal szülei lehetünk. Vivian Lake otthon született meg december 5-én. Egészséges és életerős baba. Köszönjük a jókívánságokat és a támogatásotokat. Hasonlóan sok szépet nektek és szeretteiteknek!” – közölte Gisele a Facebookra feltöltött képet kommentálva.

A brazil modell és a New England Patriots játékosa hat évvel ezelőtt ismerte meg egymást. A hirtelen jött szerelmet követően három évvel össze is házasodtak, majd megszületett első gyermekük.