Gasztroajándéknak is megteszi ez a csokis finomság. A szilveszteri vacsorát épp annyira feldobhatja, mint a karácsonyit. Kizárólag természetes alapanyagokból készült, olcsóbb a bolti változatnál.

Kezdőknek is ajánljuk! 

Hozzávalók:
1 dl tejszín
15 dkg cukor
1 narancs reszelt héja és leve
2 ek kakaópor
5 dkg étcsokoládé
1 dl rum


A tejszínt a cukorral, kakaóporral, a narancs reszelt héjával és levével simára keverjük egy lábasban és felforraljuk, majd lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a darabokra tört étcsokoládét, és addig keverjük, míg a csokoládé teljesen elolvad.

Ha elolvadt a csoki, megvárjuk, míg kihűl, hozzáadjuk a rumot és leszűrjük, hogy ne maradjanak benne narancshéjdarabok.