A fitnessguru csúnyán leszólta a Facebookon azt a hozzászólót, aki drágának merészelte nevezni az 1114 forintos előrecsomagolt Update töltött káposztát. Norbi szerint ez egy igényes termék, ami igényes embereknek való. 


(Forrás: Facebook) A fent látható igényességet lőtte ki magából Schobert „fitneszguru / saját szívműtétjéről könyvet író, műtőasztalról mosolygó" Norbi, amikor az egyik facebookos kommentelője meg merte jegyezni, hogy az 1114 forintért árult 300 grammos előrecsomagolt Update debreceni töltött káposzta igencsak drága. Sőt, túlzás az ára. 

A Norbi Update néven, korábban Norbi aláírással posztoló Schobert így válaszolt a hölgynek: „Igényes termék, igényes embereknek. Nem telik rá, akkor minek írod ki a falra? Büszke vagy a nincsre, vagy mi tehetünk róla? Én sem verem a hentespultot a libamáj ára miatt. Dedó." Erre nyilván sokan kiakadtak, nekik később a következőt írta a guru: „Aki leigénytelenezi magát, maga dolga. Mi egy magasabb szintű terméket képviselünk, nem kötelező ezzel foglalkozni. 

A Pick-nek sem írsz, hogy rohadjon meg, mert nem tesco túrista árban van. Bár a negatív komment is reklám, mert az összes ismerősére terjeszti..." Majd megvédte ápdét-alapanyait is egy másik csúnya kommentelőtől. Aszongya: „Kedves Nikolett Dudás! Tájékozatlan vagy. Az Update1 liszt 100% természetes alapanyag, a búza rostjainak, fehérjéinek és bio szójának a kompozíciója. Kenyeret sütni elsőre pedig tényleg nem könnyű, ezért van készen nálunk és nagyon finom. Tudod mi a méreg? Ami benned van, de nem tudom mi okozza...." 


Gyorsan, frisset, finomat, természetesen és karcsúan!!!!

Mi már készülünk a karácsonyra, és szeretnénk a háziasszonyokat is megkímélni.

Megjelent az Update1 Debreceni töltött káposzta 300 g, 1114 Ft áron. Ön kóstolta már? Keresse November 8-tól a Norbi Update boltjainkban.

Egy adag töltött káposztában csak 60 gramm szénhidrát van szemben a hagyományos töltött káposzta 110 gramm szénhidráttartalmához képest! Ilyen nagymértékű szénhidrátcsökkentést az Update1 rizsszemtésztával értünk el! A rizs 70 gramm szénhidráttartalmához képest ebben csak 33,6 gramm van! Felesleges adalékanyagoktól, ízfokozóktól mentes egészséges főétel!

Nagyon finom!

Ha nincs ráírva a dobozra, rá nem jöttem volna mi az, olyan gusztustalan... ingyen sem kellene, sőt,azt hiszem a kutyusnak sem adnék belőle.. Ami a megjegyzést illeti,nyilvánvaló,hogy egy primitív,felkapaszkodott kis senki,aki még érvelni sem tud...pláne udvariasan beszélni a potenciális vásárlókkal...Kedves"update" fogyasztók, íme a példa, hogy minek néznek benneteket, illetve eladják nektek a terméküket jó drágán,holott jóval olcsóbban,finomabb,és egészségesebb dolgokat is lehet venni...

Végül is a paicon is már minden kofa kiírja, hogy "biotermék"....na persze.... nagyapám egyszerű aludtejet evett,és benne volt minden szükséges,a bélflórának kedvező baktérium... (talán komplexusai vannak ennek a birkának,mert alacsony...pedig az igazán híres emberek vagy nem törődnek ezzel,vagy tudják kezelni: Danny DeVito,Tom Cruise,stb) és egy idézet tőle: "Egyébként pedig a férfinak nem a testével kell uralnia a nőt, hanem a szellemével. Szóval inkább vagyok 140 centis király, mint 190 centiméteres biztonsági őr. "..... na ez mindent elmond...a szellemével..ez jó :-)))
7 perce · 2

Mulder Demeter Gabor de ne 300 grammot :D
6 perce

Mária Adamik Nem nagyképűsködni kellene Norbi ,hanem becsületes munkával keményen dolgozni.Aki nem olyan jó módú, mint Te,még sokkal jobb ember lehet.A "hírnév" is mulandó!
6 perce · 2

Márta Zoltán Ha megvenném a családnak /hárman vagyunk,/ 3342 Ft. 

Akkor inkább veszek darált húst, igazi rizst,:) savanyú káposztát, fasza füstölt csülköt, és ha kész essszük vazzze 1 hétig a családdal, és nem dobjuk ki mint a te tésztás Debreceni töltött káposztádat. Csodálkozom, hogy még nem pereltek be a Debreceniek :D
5 perce

DrSzandainé Juhász Anita Mondjuk,aki nem szereti az apdétes töltött káposztámat,annak szívesen adok rozskenyérből és babból készült fasírtot. Van még benne hagyma, fokhagyma,petrezselyem és tojás. És isteni! Én apdételtem ki magamnak a receptet.
4 perce