Neccharisnya, fűző és bevágó tangabugyi. Így lépett színpadra kedd esti koncertjén Madonna. Ám a szexualitást bátran hirdető ötvenes popdíva rég nem látott felháborodást vívott ki toalettjével. 

Madonna kedd esti, Miamiban tartott koncertje valóban világraszólóra sikerült. Ám ezúttal nem az énekesnő zenei teljesítményét, mint inkább öltözetét firtatta a sajtó. A popdíva ugyanis egy hajszálvékony csipke tangabugyit és hozzá illő fűzőt viselt a színpadon. Ezt a ruhadarabot egy viszonylag szemérmesebb huszonéves sem venné fel, ám az ötvennégy éves sztár büszkén domborított kosztümében.

Fotó: Profimedia

Madonna Louise Ciccone tehát visszatalált a gyökereihez. Annak idején örök divatikonná vált csúcsos melltartójával, ami a női erő és szexualitás jelképévé vált. Madonna Like a Virgin című számával futott be 1984-ben, de a számmal ellentétben sosem tudott szűziesen viselkedni. Mindig nyíltan kezelte a szexualitást, 1992-ben jelent meg Erotica című albuma és Sex című könyve.

2003-ban az MTV díjosztó gáláján csókolózott Britney Spearsszel, de akkor még megengedhette magának a botrányhős szerepét. Ám sokan úgy vélik, hatvan felé már meg kellene válogatnia öltözékét. A nemzetközi bulvársajtó egyenesen hüledezik Madonna megjelenésétől, aki az intelmekre fittyet hányva inkább rátesz egy lapáttal, és ahogy múlik az idő, úgy mutat magából egyre többet.

Ötven éven túli sztárokkal ritkán foglalkozik a média és Madonna talán arra apellál, hogy meglepő húzásaival könnyebben maradhat a köztudatban. Sokan kapuzárási pániknak nevezik az énekesnő kitárulkozását, hiszen mióta elvált második férjétől, a rendező Guy Ritchie-től, nem talált rá az igaz szerelem.

Az 54 éves énekesnő hátára találóan a No Fear feliratú tetoválást varratta, az azonban nem tisztázott, hogy ezzel azt jelzi-e, nem fél semmitől, vagy a rajongókat vigasztalja: nem kell félni sokkoló megjelenésétől. Úgy tűnik, inkább az előbbire céloz.