Teljesen kiakadtak az RTL Klub rajongói a Nemzeti Színház igazgatói posztjára pályázó Vidnyánszky Attila Heti Válasznak adott nyilatkozatán, és követelik, hogy a csatorna vegyen elégtételt a kijelentések miatt. 

A debreceni Csokonai Színház igazgatójaként dolgozó Vidnyánszky Stohl Andrással kapcsolatban fogalmazott meglehetősen keményen: „Nehezen egyeztethető össze, ha egy színész nagy dolgokról beszél, és hitet akar sugározni a Nemzeti színpadán, miközben olyan tévécsatorna alkalmazásában áll, amely nap mint nap bűnök sorozatát követi el a kultúra és az emberi lélek ellen."



Stohl és a csatorna rajongói kiakadtak a kijelentés miatt, több fórumon zúgolódtak és azt követelik, hogy a csatorna jogi úton vegyen elégtételt Vidnyánszkyn, amiért rossz színben tüntette fel az RTL Klubot.

Stohl rajongói elmondták: ha kell, kimennek a Nemzeti Színház elé tüntetni, semmiképpen nem akarnak abba beletörődni, hogy Stohlt elbocsássák csak azért, mert az RTL Klubnál is dolgozik.

A portál megkereste Kolosi Pétert, a csatorna programigazgatóját, aki elmondta, érthetetlennek és felháborítónak tartják a színházigazgató kijelentését, úgy érzik, ezzel a az egész országot minősítette és sértette meg. Kolosi elmondása szerint jogászaik vizsgálják, minek minősül Vidnyánszky nyilatkozata.