Hogy csókoljon lyukas szájjal egy pornószínésznő? A válasz; sehogy. Legalábbis ezt állítja Karen, aki szájfeltöltésre érkezett Kanadából Belgrádba, majd „kráterrel” az ajkán távozott. 


Már biztosan bánja Karen Milidrag, hogy Belgrádban műtette meg magát. Orr- és mellplasztikája volt, illetve a száját is feltöltette. Ezek a beavatkozások a foglalkozása miatt kellettek, mivel pornószínésznőként keresi a napi betevőt.

A 26 éves, Kanadában élő Karen nem az elégedett páciensek táborát gyarapította, amikor elhagyta Milan Jovanovic sebész klinikáját. A nő alsó ajkán ugyanis egy nagy lyuk keletkezett a beavatkozás után.

- Amellett, hogy borzalmasan fáj, rettenetesen csúnya is. Már a műtét másnapján látszott, hogy valami baj van, de az orvos azt mondta, nem kell aggódni, nem lesz semmi gond. Ehhez képest már eltelt két hónap, a kráter meg még mindig ott virít a fejemen – nyilatkozta a belgrádi Blicnek Karen.

Jovanovic felajánlott még egy műtétet, de a pornószínésznő és férje, Davor 10 ezer eurós fájdalomdíjat követel.

- Abból élünk Kanadában, hogy Karennel élő pornóműsorban szerepelünk. Ilyen szájjal azonban nem tud dolgozni a nejem – nyilatkozta a férj.

A hírek szerint Milidagéknak még várniuk kell a „hivatásos” szexszel, mert a műtétet követő ötödik hónapban fekhet megint kés alá a színésznő…