Ez a legegyszerűbb forró csoki változat, amit kedvetek szerint ízesíthettek. Gyorsan és egyszerűen el tudjátok készíteni. Jól esik a hűvös, téli napokon és az ünnepekre is kiváló ital lehet.
Hozzávalók 2 főre:
5 dkg 65%-os étcsokoládé
fél dl habtejszín
2,3 dl teljes tej
2 dkg nyírfacukor vagy porcukor
Díszítéshez:
20%-os holland kakaópor
A tejet a cukorral, tejszínnel és az apróra tördelt csokoládéval felforraljuk. Levesszük a tűzről és botmixerrel összekeverjük, felhabosítjuk, kakaóporral megszórjuk.
5 dkg 65%-os étcsokoládé
fél dl habtejszín
2,3 dl teljes tej
2 dkg nyírfacukor vagy porcukor
Díszítéshez:
20%-os holland kakaópor
A tejet a cukorral, tejszínnel és az apróra tördelt csokoládéval felforraljuk. Levesszük a tűzről és botmixerrel összekeverjük, felhabosítjuk, kakaóporral megszórjuk.
0 Megjegyzések