Sokáig úgy tűnt, teljes az összhang Caramel és Hien között. Aztán sokak meglepetésére a nyáron csendben elváltak útjaik. Az énekes azóta is facér, és egyelőre nem is keresi az igazit.
 

Caramelnek hónapok óta nincs barátnője, és nincs is olyan lány, aki igazán érdekelné. Szokatlan lehet számára ez az állapot, mert az utóbbi években mindig volt mellette gondoskodó lány. Talán ezért terjedt el az a pletyka, hogy a Mester összejött a Voice egyik közremûködôjével. Caramel azonban facér, és a jelek szerint egyelőre kifejezetten jól érzi magát így.

– Nem mondom, hogy minden tökéletes, de jól elvagyok – árulta el a Borsnak Caramel, aki saját bevallása szerint szakításai után mindig másik nővel vigasztalódott, kapcsolatból kapcsolatba esett, de ennek a korszaknak vége.

– Elfáradtam. Nem akarom most kiadni magam senkinek, nem akarom elmagyarázni, ki is vagyok én. Igaz, nem is jött Hien után olyan lány, aki megfogott volna, de időm sincs társaságba járni, ismerkedni.
Fotó: Olajos Piroska

Az énekesnek nincsenek különleges elvárásai, az átlagos kinézetű lányokat kedveli.  – Egy 160-165 centis, normál testalkatú lány nekem sokkal gusztább, kívánatosabb, mint egy 175 centi magas, vékony, nagy mellű modell. Jobban tetszik, ha egy lány farmerban, sportcipőben meg kapucnis pulcsiban van. És nem csak a házias csajokra bukom, nem házvezetőnőt keresek. Nem is keresek senkit. Nekem a gondoskodás a fontos – vallotta be Caramel, aki a mai napig tökéletesnek tartja volt kedvesét, Hient.

– Nagyon szerencsés fickó lesz, aki majd elveszi. Ő a feje búbjától a lába ujjáig igazi nő. Amióta szakítottunk Hiennel, kizárólag a munkának élek, és hála istennek akad bőven tennivalóm – tette hozzá az énekes, aki telt házas koncerteket ad, és saját elmondása szerint rátalált egy-két igazán tehetséges emberre is.

– Mindennap hangszerelek, stúdiózom, írom a dalokat. Szerencsére van miről írnom és van honnan ihletet merítenem. Elkezdtem már azon is agyalni, hogyan fogom egyengetni a Voice-ban felfedezett fiatal tehetségek karrierjét. Szóval rengeteg a teendőm mostanában – mondta el lapunknak Caramel.