(Állítsuk meg a kilakoltatásokat és a devizacsalásokat!) Az elmúlt hetekben és honokban számtalan tüntetést szerveztek különböző szervezetek, érdekvédelmi csoportok kisebb, nagyobb sikerrel. Azonban egyik sem hozott átütő eredményt leginkább az azon megjelenő károsultak csekély létszáma miatt. 

Most itt a lehetőség, hogy fellépjünk a Bankok és hatalmasságok ellen, akik a deviza adósok ügyében számítanak, akik törvényeket és halált osztanak saját gazdagodásuk érdekében. 2012. október 16-án, kedden (9. 00-17. 00) a Hiltonban (Budai vár) konferenciára hivatalos az összes Magyarországi hatalmasság, akik érdekeltek a devizahitelesek kifosztásában és a kilakoltatásokban. 

Ott lesz az összes bank, követeléskezelő cégek, Gruppok, Holdingok, Consultingok, Befektetés-szervező és Ingatlanforgalmazók, Tanácsadók, Ügyvédi irodák, Szakmai szervezetek, Szabályozó és felügyeleti szervek, Befektetők és Kockázati tőketársaságok. 

A Koppány Csoport közös tüntetésre hív! Mutassuk meg ezeknek a férgeknek, hogy tovább már nem tudunk tűrni. Várjuk a bajbajutott emberek ezreit. Az érdekvédő szervezetek tagjait. 2012. október 16-án rólad is dönteni fognak. 

Ha érdekelt vagy végre hallasd a hangodat, értessük meg velük, hogy emberek életéről döntenek, hogy nem tűrünk tovább. Sok százezer deviza hiteles képes nyomást gyakorolni jelenlétével. Várunk 2012. október 16-án 8:30-tól a fenti tüntetésre. Ha ismét csak ötvenen jelenünk meg, jobb, ha készülünk a legrosszabbra. Az esemény honlapja: http://www.portfolio.hu/rendezvenyek/reszletes.tdp?id=131 

Koppány csoport. MOST MUTASD MEG, HOGY RÉSZE VAGY A VÁLTOZÁSNAK!. Magyarok a Budapesti Hilton előtt tüntetnek 2012. október 16-án 8:30 órától a devizában érdekelt hatalmasságok ellen. ITT AZ IDŐ. Minden devizában érdekelt hatalmasság a Budapesti Hiltonban tárgyal 2012. október 16-án a sorsodról. A Koppány csoport ezen a napon közös tüntetésre hív? 

LEPJÜK EL A VÁRAT ÉS A HILTON KÖRNYÉKÉT. LÁSSÁK, HOGY TOVÁBB MÁR NEM SZAROZUNK, NEM DÖNTHETNEK AZ ÉLETÜNKRŐL. HA A TÜNTETÉS JÓL SIKERÜL MEGYÜNK A KÚRIA ELÉ TÜNTETNI.