A randevú nem egy könnyű műfaj, de a csillagok itt is adnak egy kis segítséget. Elmondjuk, mit (ne) tégy, ha Halak a kiszemelted. 

1. Romantikázz! – A Halak érzékeny, ábrándozós lélek, aki bármit megtenne egy kis odafigyelésért, szeretetért. Légy hát gondoskodó, gyengéd, és egy pici szirup is jöhet.

2. Engedd, hadd repkedjen! – Ma erre megy, holnap amarra, ma fáradt, holnap erőtől duzzad. Nincs benne logika, ne keresd, csak engedd szabadon, és szokj hozzá, hogy valószínűleg soha nem fogod tudni kiismerni.

3. Oldd fel! – A Halak mindennél jobban vágyik arra, hogy valaki mellett feloldódhasson, amit legkönnyebben a zene vagy misztikus, spirituális technikák segítségével lehet elérni.

4. Kérd a segítségét! – E jegyre jellemző a szinte már önfeláldozó, mártír segítőkészség, aki szeret megmenteni, boldoggá tenni másokat. Ezen ne múljék! Engedd, hadd legyen szükség rá.

5. Türelem! Türelem! – A pontosság nem az erőssége, így randi előtt – biztos, ami biztos – számolj azzal, hogy késni fog. Emiatt ne légy ideges!

6. Mesélj! Meséltesd! – A Halak szeret kilépni a valóság dimenziójából, szereti a véget nem érő meséket, sztorikat, amikbe beleviheti kicsapongó lényét, színes fantáziavilágát, művészetét, zeneiségét, színészetét. Légy társa ebben, engedd, hadd meséljen, segítsd, története hadd kapjon szárnyra. 

7. Segítsd! – Ha valakit szeret, hajlamos megfeledkezni önmagáról, a szeretett személy lesz az első, aki miatt háttérbe szorítja s gyakran elveszíti önmagát. Ha szerető társa akarsz lenni, újra és újra figyelmeztesd, hogy ne feledkezzen meg önmagáról!

8. Kalandra fel! – A Halak hamar izgalomba jön, ha egy kis izgalom, veszély, titokzatosság részesévé válhat. Gondoskodj hát a szükséges adrenalindózisról!

9. Kötelező előjáték! – Vágyát lassan, hosszú előjátékkal lehet felkorbácsolni, türelem és idő kell ahhoz, hogy előjöjjön belőle az igazi vad, szenvedély, ami aztán szinte bármire nyitottá teszi.

Tipp: Alkohollal és egyéb tudatmódosítókkal csak óvatosan!