Budapest, Budai Vár, október 4 - 7.

Még szinte ki se hevertük az előző alkoholbarát gasztrohappeninget, máris itt egy újabb, fővárosi panorámával spékelt kulináris kavalkád, ahol ráadásul különféle nációk szakértő asszisztálása mellett merülhetünk nyakig a tömény élvezetekbe.


A nagysikerű vendégpárlat tematikát továbbfűzve a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál idén Mexikóval erősít, így a megfelelő kondícióval és kapacitással bíró bátor önjelöltek tequilával és tüzes burritóval kísérhetik le a minőségi hazait. Hiszen a hangsúly itt mégiscsak a hungarikumokon lesz, melyeket összesen huszonöt pálinkafőzde, tíz kolbászkészítő, valamint bor- és sajtmesterek prémium termékei hivatottak prezentálni. Az embert és gyomrot próbáló gasztronómiai élmények mellett a zenei felhozatal is igen ütősnek ígérkezik, a folktól a jazzig széles a paletta, lesz mivel alapozni a „rövid ital, hosszú kolbász” kombóhoz.