OKTÓBERBEN még élvezni fogjuk az idei év nyári melegét. A hónap első három hetében kellemes idő vár ránk 20 fokos meleggel. Ezután azonban változékony idő következik esővel, de a hűvösebb idő nem tart sokáig, a hónap utolsó napjai újból enyhék lesznek, napfényesek. A reggeli hőmérséklet az egész hónapban fagypont feletti lesz, az utolsó héten csökken 5 fokra. 

 NOVEMBER hónap nagyon változékonynak ígérkezik. A hónap első néhány napja kellemes lesz, de következik egy lehűlés, amikor a nappali hőmérséklet 10 fokra süllyed, a reggeli pedig fagypont körüli lesz. Ötödike után azonban jön egy felmelegedés és tizedike táján akár 25 fokos melegre is számítsunk. A kellemes idő azonban csak néhány napig tart, mert várható egy újabb lehűlés, amit egy felmelegedés követ. Huszonötödike után azonban erőteljes lehűlés várható akár havazással is. Esős napok lesznek 5-e, 15-e és 25-e táján. 

DECEMBERBEN beköszönt a tél. A hónap első napjain már fagypont körüli hőmérséklet várható, és ilyen hűvös lesz az idő egész hónapban, gyakori havazással. Enyhe felmelegedésre számíthatunk 15-e táján. Reggelente azonban -10 fokos lesz a hideg, és az egész hónapban nem emelkedik a reggeli hőmérséklet -5 fok fölé. Nos,nagyon kíváncsi vagyok,mennyi válik be a jóslatból?! Remélem,hó nem sok lesz,nem szeretem lapátolni.