Szeretne egy olyan társat a konyhában, aki főzne Ön helyett? De olyat, aki nem kétbalkezes és nem csinál rengeteg mosatlant? Egy új, csúcstechnológiás készülék pont ezt tudja. Vannak dolgok, amiket hosszan és sokáig szeretünk csinálni. A főzés nem ilyen. 

A legtöbb nő a gyorsan és egyszerűen elkészíthető ételeket szereti megfőzni. Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor azt gondolja, főzzön most már valaki más. Ilyenkor szoktunk először a férfiakra gondolni, ők miért ne főzhetnének? De valaki olyanra kellene bízni a dolgot, aki ért is hozzá. A férfiak közül, aki tud főzni, az viszont általában annyi mosatlant hagy maga után, hogy több idő elmosogatni, majd elpakolni utána, mintha mi magunk főztünk volna. Ezt a problémát oldja meg egy vadonatúj készülék, aminek már a neve is ígéretes: Okosedény. Mitől lehet okos egy edény? Csúcstechnológiát alkalmaz a főzéshez, amivel fölöslegessé teszi az emberi felügyeletet. 

A készülék teljesen önműködő. Csak bele kell rakni az alapanyagokat, megnyomni egy gombot, a többit a készülék elvégzi. Tudja a főzési időket és az optimális hőmérsékletet is beállítja. Mindenféle főzési tudás nélkül elkészíti nekünk az Okosedény a legfinomabb pörkölteket, leveseket, tésztákat, egytálételeket, zöldségeket, húsokat és szinte bármilyen ételt. 12 ételfajta közül lehet választani, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. A főzési idő hihetetlenül rövid, maximum 30 perc, de ezt nekünk nem is kell tudnunk, mert a készülék automatikusan kiszámolja és beállítja. Ígéretes újdonság, ami hamarosan minden háztartásban ott lesz. http://www.okosedeny.hu/