Nagy József táncost, koreográfust, rendezőt nevezte ki a Trafó Kortárs Művészetek Háza élére Tarlós István főpolgármester a szakmai bizottság javaslatára.

MTI - Az új ügyvezető öt éven át, 2012. szeptember 1-jétől 2017. augusztus 31-ig töltheti be a posztot, a munkába lépés napja szeptember 3.
 
A mostani a harmadik pályázat volt, amelyet a Trafó vezetésére írtak ki. Az első pályázatot még tavaly hirdették meg, amelynek eredményeként Bozsik Yvette-et nevezték ki januárban az intézmény élére. Miután a táncművész-koreográfus az őt ért támadások miatt mégsem vállalta a Trafó vezetését, május 3-án újabb ügyvezetői pályázatot írtak ki –amelyen a mostani két pályázó is indult –, ezt júniusban érvénytelennek nyilvánították.
   
A legutóbbi pályázat beadási határideje július 27. volt, az ügyvezető igazgatói munkakör betöltésére két pályázat érkezett, a nemzetközi hírű koreográfus, Nagy József mellett Kardos József, a Sziget fesztivál, valamint a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa volt programigazgatója adta be pályázatát.