A mátrafüredi Hegyi Sportok Bázisáról indulva olyan élmények között landolhat, amelyeket sehol máshol nem talál. Ötven féle túra várja a kezdőket, haladókat, a családokat és az egyéni utazókat, a kihívást kedvelőket, a kényelmesebb túrázás híveit, a romantikusokat, a pihenni, szórakozni vágyókat. 

Itt található az ország leghosszabb downhill pályája, amelyen nem csak a legújabb PegPerego bringákat, de számos más high-tech eszközt is ki lehet próbálni. A Bázison igazi flotta várja a vendéget: monsterroller, mountaincart járművek, elektromos rásegítőmotoros kerékpár, snowscooter. Immár tizenkét terepsegway-túra közül választhatnak a járgány rajongói. 

 A Bázison található Gepida Tesztcenterben a kerékpárok szerelmesei nem csak tesztelhetik, de meg is vásárolhatják álmaik bringáját. A legkisebbeket E-kreszpark, a hagyományos túrázás híveit a Nordic Walking és más bakancsos túrák várják. Munkahelyi közösségek, kollektívák számára speciális csapatépítő tréningek is rendelhetők. A Bázis szolgáltatásai teljes körűek, az egyedi kéréseket is teljesítik, kedvező fizetési feltételekkel, számos évközben is elérhető akcióval várják a vendégeket. Hegyi Sportok Bázisa - Mátrafüred.