Mi a nagy ötlet a Szomszédünnepben?
Az égvilágon semmi. A világ legtermészetesebb dolga, hogy kedvesen beszélünk azokkal, akik mellettünk laknak, áthívjuk őket vacsorázni, megköszöntjük őket a születésnapjukon, vigyázunk a kutyájukra, ha nyaralni mennek, segítenek megfogni a papagájunkat, ha elrepül, vagy lehozni a macskát a fáról, ha felszalad.
Vagy ez mégsem olyan természetes?
Tegyük meg az első lépéseket, hogy öröm és ne bosszúság legyen az egymás mellett élés!

Csatlakozzon Ön is!
A Hungarofest Nonprofit Kft. 2012. szeptember 22-én, szombaton, immár harmadszor hirdeti meg a Szomszédünnepet. Eddigi partnereinknek köszönjük a szervezőmunkát, reméljük, idén még többen ünnepelhetünk együtt!

Lehet magától értetődő az, amire eddig nem is gondoltál: együtt tölteni egy tartalmas és vidám délutánt azokkal, akik a közeledben élnek. Ismerkedjünk idén is!

Kedves kattintó, van szerencsém bemutatni neked a Szomszédünnepet!

A Szomszédünnep célja, hogy az egy utcában, egymás mellett, mégis egymástól elszigetelten élő emberek, akik munkába induláskor nap mint nap egymás mellett szállnak be az autóba, akiknek egy iskolába járnak a gyerekeik, akik munka után minden nap ugyanabban a boltban vásárolnak be
– egyszóval a szomszédok, akik látásból már jól ismerik egymást, együtt töltsenek néhány órát. A program lehet közös főzés, evés, ivás, ének és játék. Vagy amit szeretnétek.

A szomszédünnep receptje

Végy egy kisebb utcácskányi Embert egy kedves településen vagy kerületben, továbbá egy kezdeményezést (ez a Szomszédünnep), mely szerint ideje összejönni szomszédainkkal.
Fontos kellék egy lelkes Szervező, aki összetereli az utcában lakókat, és kézben tartja az eseményeket. A legfontosabb hozzávaló azonban a Lelkesedés, a részvétel, és a végén az együttlét vitathatatlan öröme.

Kérdésed van? Csatlakoznál?

Keress minket! info@szomszedunnep.hu

Várjuk a szervezők csatlakozását! Hívd meg Te is szomszédaidat és szervezzetek közös programokat is! Segítünk az első lépésekben! Tavaly több mint tízezren Szomszédünnepeltek a Hungarofest kezdeményezésére!

Ünnepeljünk együtt minél több településen idén is!

Klikk a részletekért: www.szomszedunnep.hu