A pszichológusok és munkaadók szerint "pszichopata", aki nem oszt meg magáról minden információt.

Annyira az életünk részévé vált a közösségi oldal, hogy egyes szakemberek szerint aki mindebből kimarad, az rejteget valamit. Az állítás alapja az, hogy volt egy közös pont James Holmes (a Batman premieren lövöldöző) és a norvég tömeggyilkos között: nem regisztráltak a Facebookra.

A Forbes.com szerint a cégek hátrányosan megkülönböztetik azokat a jelentkezőket, akikről semmit sem találnak a Facebookon. Ez egy jelzés a főnök számára, hogy valamit próbál elrejteni a közönség elől. Vagy volt profilja, de inkább törölte a sok kompromittáló fotó és bejegyzés miatt.

A média már annyira felfújta a dolgot, hogy egyenesen kijelentik: ha valaki nincs regisztrálva a közösségi oldalon, akkor jó eséllyel tömeggyilkos lesz belőle. Biztos mindenkinek van olyan ismerőse, aki eddig távol maradt a Facebooktól vagy már törölte magát, tehát ennyi potenciális terrorista van?

Összegezve: mára már ott tartunk, hogy aki nem adja oda magát dalolva a titkosszolgálatoknak, a cégek PR-sainak, az már veszélyes. Fel kell venni az Sátán jelét...