Teltház volt vasárnap, így a négy nap alatt 101500 látogatót számlált a Balaton Sound fesztivál 2011-ben.

Zamárdit már jelentős fesztiválvárosként rajzolta fel a hazai bulitérképre a Heineken Balaton Sound, mely eddigi léte során soha ekkora tömeget nem vonzott, mint idén.  

Esténként Zamárdi lett a buli fővárosa, s a négy nap alatt százezres tömeg fordult meg a helyi szabadstrandon. „A Heineken Balaton Sound ma már jóval több, mint egy a sok fesztivál közül. Öt év alatt Magyarország egyik legnagyobb vonzerővel bíró turisztikai eseményévé nőtte ki magát..” – büszkélkedett Lobenwein Norbert főszervező, hozzátéve, hogy bizonyára ennek is köszönhető, hogy a Magyar Turizmus ZRt vezérigazgatója fővédnökként állt a rendezvény mellé és Molnár Ágnes államtitkár mellett Bókai István, Balatonfüred polgármestere, a Balaton Fejlesztési Tamács elnöke is meglátogatta a fesztivált.

A sztárok is nagyon megkedvelték a Soundot. Guetta, aki lassan állandó vendége a Soundnak ismét nagyon feldobva jött le a színpadról, ami előtt 15-20 ezres tömeg pörgött a koncertje alatt. A Sound sztárvendégei közül többen vetették be magukat a Balaton-parti éjszakába, sőt volt olya Dj is, aki több nappal meghosszabbította az ittlétét.