Az előzetes számítások szerint még két hónapja van hátra Palya Beának az anyává válásig, így egyelőre nem érzi akadályát annak, hogy közönség elé álljon - noha pocakja már igencsak termetesre nőtt.

MTI - Várandósan is elbűvölő látványt nyújt Palya Bea, a zenében pedig végképp nem akadályozza immár hét hónapos magzata - erről azok is megbizonyosodhattak és megbizonyosodhatnak, akik ellátogattak a hétvégén a Művészetek Völgyébe, vagy a kulturális rendezvénysorozat hátralévő részében a helyszínre utaznak. A művésznő, akit napjaink egyik legsokoldalúbb alkotójaként emlegetnek és akinek zenéjében az autentikus népzene mellett felbukkannak a Kárpát-medence, a balkáni, cigány és helyenként keleti dallamok is, idén is a Művészetek Hölgye cím birtokosaként vesz részt a kulturális forgatagban.

Palya Bea az egy hetes program során nemcsak koncertekkel, hanem beszélgetésekkel is a közönség elé áll, és megmutatja: a babavárás sem lassítja szokott lendületét, ezúttal is kirobbanó formában kápráztatja el rajongóit.