Elsöprő sikerű koncertet adott vasárnap este Brian Adams brit származású előadó a Papp László Budapest Sportarénában. Képes beszámoló az eseményről!

MTI - Januárban indult útnak Bryan Adams világkörüli turnéja, az eddigi hónapok során a brit zenész Észak-Amerikától Japánon át Nyugat- és Kelet-Európáig számos országban fellépett már, vasárnap este pedig Budapestre is eljutott. A világhírű rocksztár negyedszer járt hazánkban, első ízben 2003-ban, 2006-ban Budapest mellett Debrecenben is közönség elé lépett, 2007-ben pedig ő volt az ingyenes Kapcsolat-koncert fő előadója.

A híresség ezúttal a három évtizednyi zenei múltjából a legnagyobb pillanatait idézte fel, amit saját bevallása szerint nehéz volt összeállítani, hisz született jó néhány emlékeztes száma ezidő alatt. Érdekesség, hogy míg a magyar közönség nagy része elsősorban zenészként tekint rá, hazájában legalább ugyanennyire híres a fotóiról, sőt, többször fényképezte az angol királyi családot is, a néhai Lady Dianával pedig különösen jó kapcsolatban volt.

Épp szeptemberben jelenik meg Exposed (Exponálva, egy másik jelentés szerint viszont Védtelenül) című fotóalbuma, az elmúlt tíz év képeinek retrospektív válogatása