Rovásírásunkat az erőszakos kereszténység miatt betiltotta a hatalmat a Vérszerződés megszegésével, negyvenezer Német-Római császári nehézlovas segedelmével Vajkból lett István király.
Őrző Tokamak Karaul Táltostól:
http://tarsoly-pancel.gportal.hu/gindex.php?pg=32006929&nid=5411472

Addig minden gyermek otthonában nagyszüleitől és a kis közösség legjobb emberétől megtanulta, először vizes agyagba zömök tüskés ággal, majd nagyobbacska lévén farúdra róni késsel rovásírásunkat.
Ha a szomszédos településre kellett üzenni, akkor a gyorsan vágott, s lehántolt farúdon volt a rovás írásos üzenet. Mikorra kell a segítség a nagyobb munkákhoz, mennyi lesz a termés és mikor várható a betakarítás. Tehát az élet legalapvetőbb üzenetei könnyen intézhetők voltak. A lármafákkal még gyorsabban üzentek. Nem volt olyan gyors lovas az ellenféltől, akinek a híre ne lett volna gyorsabb, őt megelőzve. A magyar társadalom mindenütt rendkívül erősen volt megszervezve. Mind az életet biztosító földművelés, állattartás és honvédelem vonatkozásában.

Íjainkat hosszú éveken át tartó készítés jellemezte. Ezért roppant tartósak voltak. Használatukhoz gyermekkortól kellett hozzáedződni. Ha az ellenség kezére jutott, nem tudták felajzani, vagy ha mégis, akkor a nagy erőkifejtéstől nem tudtak célozni vele.
Arany és ezüstművességünk, kovácsmestereink igen felkészültek voltak.
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=szk%C3%ADta+aranykincsek&gs_sm=c&gs_upl=0l0l1l244l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2%2Cor.r_gc.r_pw.%2Ccf.osb&biw=1333&bih=674&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=YjQHT6reL8_ntQbjxYGDDw

Attila királyunkat mikor megölették Ildikóval, az orrán át az agyába döfött kihegyezett kötő tűvel, oly váratlan volt az eset, hogy a rendkívül jól őrzött Hun Birodalomban a fejüket vesztették az emberek. Nem is telt el sok idő amikor a „nyugat” a megzavarodott eleinken áttörtek és országunkat feldúlták. Negyven társszekér aranyat elraboltak. Csak Árpád vezérünk összefogásával lett újból ereje népünknek, hogy visszavágjon.

De itt ezen eseménynél közbe szól valami új, amit eddig nem tanítottak.
Attila nagy királyunk 453-ban ármány áldozata lett.
Árpád Vezérünk (845 – 907) a szétszóratásban élő néprészeket egybekovácsolva 895 évben visszavezette a Vereckei-hágón át a Kárpát medencébe.
Nos kutatók úgy találták, hogy a Gergely naptárba jóval több mint kétszáz évet betoldottak.
Erről a linkről letölthető a fotó:
http://data.hu/get/5066818/Papak_listaja_a_romai_Szent_Peter_Bazilikaban.jpg
Victor I pápa 199 évszámmal jelezve, a következő pápa pedig Leo I pápa 461 évszámmal jelezve. Kettejük között 262 év különbség van. Mindez közvetlenül a kőtáblába vésve, ott a fotón!

Attila halála 453 és a honvisszaszerzés 895 évének különbsége 442 év. Ha ezt csökkentjük a 262 évvel (a feltételezett naptárhamisítással), akkor a különbség csak 180 év. Ezt joggal feltételezhetjük, hiszen akik naptárat hamisítanak, azoknak egy Victor I pápa beaplikálása sem jelenthet gondot. Köré kerekítenek soha meg nem történt eseményeket. Hiszen jól tudjuk, hogy ismert világunk és történelmünk telis-tele van hazugságokkal.

Az új generációk megjelenését 20 évnek vesszük akkor 9 új generáció jelent meg nagy királyunk megöletése után, még így is sok idő. De sokkal kevesebb mint amit eddig tanítottak nekünk. Nincs kétszáz év és a magyarság visszavágott Attila nagy királyunk halála után!
Ha most a csökkentett (valódi, meg nem hamisított) naptáridőt vesszük alapul, akkor is Attila nagy királyunk idejében a rovásírás már ismert volt. Vajk és az idegen papok által való betiltásáig a rovásírásnak legalább 300 év telt el.
De joggal feltételezhetjük, hogy a rovásírás ettől is régebbi, hiszen nem Attila nagy királyunk idejében találták ki. Már Mezopotámiában teljesen hasonló írást találunk, igen nagy számban. A kor fejlettségéhez nagyon is jó volt ez az írásfajta, agyagba tartós, fára pedig gyors írással lehetett felhasználni a rovásírást.
Beszédünkben meg is maradt a rovás szó. Például lassan cizelláltan rótta a betűket papírra.
Vagy sok van a rovásodon, vagyis a készült feljegyzésekben sok haszontalan dolgot jegyeztek fel. Ezek a példák mindenki számára érthetőek. Nincs benne semmi erőltetett magyarázat.

Padányi Viktor Dentumagyaria című könyvében beszámol arról, hogy a nadrág, csizma, fehérnemű kengyel, nyereg, villa és kanál használatát mi hoztuk Európába. Addig tóga, saru volt szokásban.
A félig földbe épített, ezért dohos és nyirkos fából és ágakból eszkábált európai földházak helyett, a magyarok tágas és praktikus jurtái, sokkal kellemesebb létet biztosítottak.
Ha esőzések vagy áradások következtében el kellett hagyni a területet, akkor szedték a sátorfájukat és egy nap alatt odébb költöztek. Tehát ez a mobilitás életeket mentett sok esetben.

A mai kor embere, ha bekövetkezne egy nagyobb kataklizma, akkor teljesen kiszolgáltatott lenne a technikának. Nagyon gyorsan el is pusztulna: víz, villany, fűtés nélkül, pláne ha élelmet sem lehetne beszerezni.
Az önellátó paraszti gazdaságokat már a II. Világháborút követő megszállás után nem sokkal kezdték megszüntetni. Nem véletlenül, hanem a nemzet rövid pórázon tartása érdekében. Aztán azt csináltak velünk amit csak akartak. Ezzel ősiségünk minden gyökerét elvágták.

Visszatérve a rég múltra. Eleink tudós tanító és gyógyító táltosok és különleges képességű mágusaink segítségével élték az életüket. Az idegenek akikre támaszkodott Vajk hatalmának megszerzése érdekében, táltosainkat és mágusainkat megölték. Vajk rájött később, hogy hatalmáért valójában nemzetét áldozta fel, de akkor már késő volt. Eztán az Árpád-házat szisztematikusan kiirtották. Granpierre K. Ende Királygyilkosságok című könyvének tanulmányai közben jött erre rá. Utolsó Árpád-házi királyunkat III. Andrást 1306-ban gyilkolták meg. Grandpierre K. Endre, semmit nem vett át újkori írásokból, hanem mindent eredetiben tanulmányozott Prága, Krakkó, Róma, Konstantinápoly és még más levéltárak ősi kódexeiben.

Ősiségünk egy rendkívüli eseményen át tartatott meg, mely sokak számára ismeretlen.
A tatár járás okait elhallgatják. A tatárok (mongolok, kínai ujgurok, törökök és a többi turul népek egészen Japánig) igen nagy számban testvéreink. Jól tudták ezt a tatárok (mongolok), meg azt is, hogy a kereszténység ez az akkor még új vallás, valójában kit és mit szolgál. Az akkor már sok tíz ezer éves múlttal rendelkező turul népek jól tudták, hogy a kereszténység nem más mint egy új hatalmi törekvés leplezetten a hit, a vallás ruhájába öltöztetve. Ezért a mongolok egy cselhez folyamodtak: Arra kérték IV. Béla királyunkat, hogy Kadan kán unokája lépjen házasságra a király Jolán lányával. Amikor ez megtörtént, akkor a tatárok megfordultak, és kivonultak az országból. Mindez titokban történt. Nincs is a történészeknek magyarázatuk erre a tatár kivonulásra.
A frigyből névváltoztatással Daka név lett, így élt titokban a Daka család több mint 700 éven át. A korabeli iratokat is a titoknak megfelelően átírták.
IV. Béla királyunk azt a fogadalmat tetette, hogy csak akkor fedje fel az ős Árpád-házi vérvonalukat a Daka család leszármazottja, ha az ország megszűnése fenyeget.
Így is történt.
A II. Világháború 1944-es esztendejében a németek megszállták az országot tavasszal.
Daka József a kormányzóhoz fordult és feltárta titkát.
Horthy a legigazabbul cselekedett és bár titokban megkoronázták Daka Józsefet.
József király volt már kettő is, de mindkettő a Habsburg-házból való.
Így I. József méltán az első magyar József király. Ma is él Egerben 92 esztendősen.

Az ősiségről hallani sem akaró „modern” vagyis idegen eszméken törtető, húsz év rendszerváltozásának hazudott és az országot lepusztító erők hallani sem akarnak királyunkról.
Még a Jobbikhoz kötődő Kuruc-infó és Szentkorona Rádió is gúnyt űzött királyunkból.
http://kuruc.info/r/6/69243/
http://szentkoronaradio.com/blog/hun1n1/2010_11_08_nem-vicc-daka-bejelentette-hivatalosan-is-a-tronigenyet
Ebből már gondolhatják, hogy a nemzetinek hirdetett eszméken eltelt húsz év pártjai egy sem magyar érdekeket szolgálnak. Nem is szolgálhatnak.

A pártok megléte azt feltételezi, hogy a pártok különböző érdekek mentén politizálnak, vagyis más más érdekcsoportokat vállalnak fel. Ez viszont az oszd meg és uralkodj elvnek a legjobban felel meg. Váltógazdálkodás folyik a politikában. Egymást váltják a különböző ígéretekkel hatalomba kerülők. De akármit is hirdetnek, csak idegen urakat szolgálnak ki.

Visszatérve a kereszténység emberiségre gyakorolt hatásaira. Erre nem kell sok magyarázat. A keresztes háborúkat sokszor gyerekekkel vívták. Amikor a kereszténység megerősödött, megkezdődött a világ gyarmatosítása. A leigázott területeken rabszolgákat szedtek. Amerikában az indián őslakosokat leöldösték, elkergették, rezervátumokba kényszerítették. Sőt arra kényszerítették őket, hogy ősi nyelvük helyett az újonnan betolakodók nyelvét használják. Mindegy volt, hogy spanyol, portugál, angol, vagy francia gyarmatosítók voltak.
Mára azonban kiderült, hogy az inkák, maják és még több indián csoport ősnyelve a magyar volt. Elég Móricz János nevére rákeresni az interneten.
Afrikát és Ázsiát gyarmatosították, még az oroszok is, ráadásul a területeket magukhoz csatolták (annektálták).
A Maja Nép kódexeit a spanyol papok elégették, az aranykincseket beolvasztva Spanyol országba szállították. Maja papokat és vezetőket inkvizíciós eszközökkel megkínoztak, majd megölték őket.
Ma is titokban őriznek spanyol múzeumokban megőrzött Maja kultúrkincseket.
Mindössze három kódex maradt ránk kalandos történetek után. A Drezdai Maja kódex a legismertebb.
Ez 2012. December 21-én ér véget. Aztán jön egy újabb időszámítás és időszaka az emberiségnek. Az embereket félre vezetve az emberiség végét próbálják elhitetni. De valójában a gonoszok vége jön el az idén!

A modernebb világban az utolsó pár száz évben, szinte minden háborút a kereszténység vívott. Beleértve a két Világháborút. A kereszténység mérlege lesújtó. A királyi hatalom mellett ugyanolyan nagyságú adót szedtek hajdanán. Ha még az inkvizíciót és a tudomány ellenességet vesszük akkor még inkább roppant teher az emberiség vállán. Ma már a homoszexuális, gyerekeket megrontó papok, akik természet ellenesen cölibátusban élnek, olyan visszásságot mutatnak, hogy a jobb érzésű, bár szellemi nyomorba kényszerített fiatalság joggal fordul el a kereszténységtől. A hívők meglévő csoportjai leginkább egyre öregedő emberekre korlátozódnak. Persze vannak modern gitáros, tomboló vallások, de ezeknek nincs életre megtartó erejük.

Egyre terjed az ősiség. Az emberek rájönnek arra, hogy a rohamléptékkel fejlődő technika mellett, egy ősi emberi tiszta lélek összefogása az amely kiutat jelent a mai korok válságaiból.
Régen az embereknek az összefogás volt az erejük, a mentsváruk. Ma már nem számíthatnak erre se. A modern kórházak, nyugdíjrendszer egyre kevésbé oldják meg az emberek problémáit. Az önellátásról lenevelt falusi embernek már semmi esélye sincs az életre. Idegenek szolgálatába kell szegődniük.

Nemzeti összefogásunknak semmi alapja sincs már. Minden valamire való termelő erőt kivettek a magyarok kezéből. Földjeinken idegen gyümölcsöket, gabonákat, zöldségeket termelnek nagyüzemileg. Kofák nincsenek a piacokon, piacok sincsenek. Az egész ország termelése leállt.
Ami van az idegenek érdekében áll.
( 2012. február: Sőt a magát nemzetinek hirdető kormány még az utolsó hazai valamire való vállalatot a MALÉV-ot is tönkre tette, EU-s segédlettel. A legújabb Fidesz koncepció: a mezőgazdaságban a nagyvállalkozásokat fogja segíteni, miután Ángyán tanár urat kiebrudalták. S miután Orbán a szokott dakota stílusában előadta február 6-án az országértéklő semmitmondását, melyben megdicsérte többek között a Nokiát , másnap a Nokia bejelentette, hogy 2400 magyarországi dolgozótól válik meg, mert Távol-Keleten olcsóbb a munkaerő.)

Ezer év telt el idegen vallásban, ősi egy isten hitünket betiltva. Háromszáz év alatt "kihalt" az Árpád-ház. Négyszáz éven át osztrák gyarmat voltunk. Felosztották idegen országoknak hazánk 2/3-át Trianonban. Ettől még vesznek a magyarok francia autókat, mintha amnéziában szenvednének!
Két Világháborút kellett elszenvednünk. Teljes idegen megszállás volt 1991-ig, akkor vonultak ki az orosz megszállók.
Aztán Csurka István azt mondta: Elmentek a tankok és bejöttek a bankok.
Csurka István visszaadta a lelkét az örökkévalóságnak 2012. február 4-én.
Bárki is volt tagadta az EU és NATO tagságunk hasznosságát!

Átéltük e húsz bankos évet, és a pusztítás soha nem látott mértékű lett.

Életben akarsz maradni magyar testvérem?
Akkor nem marad más mint visszatérni az ősi eszmékhez, ősi törvényeinkhez.

De éppen a mai napon 2012. január 1-gyel léptették életbe az ősi alkotmányunk és királyságunk helyébe az újat.
Egészen biztosan nem a magyar érdekek fognak érvényesülni.

Ha össze nem omlik a rendszer. Ennek igen nagy esélye van, de nem csak nálunk, hanem az egész világon. Ez a demokratikusnak hazudott, valójában szűk globalista érdekek mentén szervezett világhatalom egyre nagyobb veszéllyel fenyegeti az emberiség többségét. Környezet szennyezések, háborúk, génmanipulált élelmiszerek, soha nem látott és igen nagy számú olyan halál okok, melyek eddig nem fenyegették az emberiséget. Rák, és szívhalál, cukorbetegség, és magas vérnyomás. Eddig is volt, de nem ezek voltak a fő halál okok. Végelgyengülés volt a jellemző, ha rossz életvitellel nem segítették át magukat a halálba.

Az ősiségről egyre több ismeretet lehet találni. Nemcsak Rómában voltak vízbevezetéses emeletes házak, de sokkal korábban Mezopotámiában is. A piramisok, melyekből Kínában 250 van a régi Hun városa körül, ma Xian a város neve, meg Mexikóban, és most meg itt 200 km-re határunktól délre, a Szarajevóhoz közeli Visoko városában a világ legnagyobb piramisa. Mindez az egyiptomi piramisok mellett. Építészet és kultúrák olyan mélységeibe pillanthatunk be, mint a Libanon Baalbek város ősi építményei, 1000 tonnás monolit, tökéletesen megmunkált kövekkel. Sőt ott van egy űrrepülőtér is melyet a vízözön előtt építettek. Nem véletlenül járt Csontváry Kosztka Tivadarunk e tájon. Hamisan állítják azt, hogy őrült volt. A minden ízében hazug hatalom az elmúlt évezredekben mindig szerette az igazat mondókat őrültnek feltüntetni. Miközben a szentháromságban apa, fiú és szentlélek szerepel, amikor egy gyerek is tudja, hogy apa, fiú és elsősorban anya melytől eredünk.
A cölibátusban élő keresztény papok még az anyát is igyekeztek kiiktatni. Ami képtelenség!

Azonnal felmerül az emberben, hogy mi nem a kezdetleges őskorból jöttünk, hanem egy rendkívül fejlett múltból érkeztünk, és folyamatos romlásból emelkedünk fel az utóbbi néhány évtizedben. Azonban ez nem a hivatalos ismeretek alapján van így, hanem ez eltitkolt tudás tör utat a lelkekbe. De ez a mai hivatalos felemelkedés csak az űrrepülők szemfényvesztése, miközben az emberiség java inkább lefelé halad. Kevesek mérhetetlen hatalma és sokak nyomorúsága melyből kiutat kell találni a most élő földi embereknek.

Miközben a technikai haladás olyannyira felgyorsul, hogy az már felettébb gyanús, hogy Földön kívüliek befolyása érvényesül a globalisták hatalmi erejével. Saját bolygójukat sugárszennyezéssel tönkre tevő kis szürkék és más szintén tisztességtelen Földön kívüli fajok segítik a Földet és rajta lévő emberiséget eltipró világhatalmat.
Jó irányba megyünk?
http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=csatlist
http://www.youtube.com/watch?v=kRv1AXPCsxw&honnan=Nemzeti_Hirhalo
A Földrombolók hatalmának végét érjük 2012-ben!
Meggyőző ősmúltról és jelenről:
http://data.hu/get/4538078/Anunnaki_1_3.mp4
lassú letöltés után nézhető meg a film, a saját gépéről internet nélkül!

Valaha volt legnagyobb hazugságról, 96 perc film 10 részben, amely megnézése nélkül sűrű homályban élhetjük le az életünk:
http://www.youtube.com/watch?v=2RFa6UXhxE8
« Utoljára szerkesztve: 2012. május 04. - 09:46:48 írta Enisz Attila »
Re:Ősiségünk
« Válasz #2 Dátum: 2012. május 03. - 00:00:10 »
Volt szép Attila nagy királyunk. Halála után a tönkre ment birodalom megmaradt részeit avarokként említik.
A naptárhamisítás miatt, ahol 262 év ugrás van Victor és Leo pápák közt, a Vatikán Szent Péter bazilikájának falán kőbe vésve:
http://data.hu/get/5066818/Papak_listaja_a_romai_Szent_Peter_Bazilikaban.jpg
Attila halála után jóval korábban megérkezett Árpád vezérünk népével, mint azt eddig tanították. Aztán még jó száz év telt el, amikor Vajk betiltatta a rovásírást. Emlékeinket igyekeztek megsemmisíteni. Mezopotámiában igen nagy számban és Erdélyben is maradtak rovásírásos emlékek.
A kereszténység "felvételével" aztán úgy tűnik, hogy egy egy helységről a feljegyzések csak a XI. századtól indulnak meg jószerével, mintha írástudatlan primitív nép lennénk. Mert sajnos valójában tönkre tették korábbi kultúránkat.
Ilyen település Berzék is a Wikipédiában 1208 évvel indul feljegyzés.
Nemrég éppen a Miskolc szomszédságában, tőle 20 km-re lévő Berzék településen öltek meg a cigányok egy magyar embert Nagy Józsefet. http://kuruc.info/r/23/95609/
Sajnos egy hatalmas része a történelmünknek kimaradt, amit tudatosan titkolnak el előlünk.

A kereszténység előtti korról emlékszem meg.
A legújabb mintegy száz évnyi ismeretek , oly sok eltitkolt adatot tártak fel, hogy történelmünk jóval gazdagabb mint amit eddig nekünk tanítottak.
Mert Vajkkal kezdik leginkább történelmünket (hiszen itt minden a kereszténység jegyében történik . . .), miközben a legfrissebb szerte ágazó információk szerint előtte a magyarságnak több mint 10 ezer éve már különböző népneveken hatalmas tárháza lett mind szélesebb körben megismerhetővé.
A világ legnagyobb piramisát, a mai határunktól kétszáz kilométerre kezdték kutatni nem rég. Szarajevótól nyugatra húsz kilométerre fekszik Visoko városa, ahol városon belül található három piramis.
Semir Osmanagic, Amerikában élt kutató vezetésével indultak meg a kutatások.
A Nap piramis jóval nagyobb az egyiptomi Kheopsz piramisnál is. Régebbi is, annyira, hogy jelentős növény és föld takaró borítja. Bár az egyiptomi piramisok korát is is sokkal régebre datálják modern kutatók, számos igen alapos megfontolásból. A Visokoi piramisok belül ősi járatokat rejtenek, és bennük székely rovásírással jelek. Fa anyagokon is találtak rovásokat. Ez azért fontos, mert amíg a kövekre rót írások nem határozhatók meg időben, addig a fa anyagának C 14 vizsgálata pontos képet nyújt arról, mikor élt a fa. A Nap piramisban talált rovásírásos fa kora több mint 30 ezer év!

Az Amerikára kiterjedő kutatások és szerencsés felfedezések, egészen különös dolgokat árulnak el.
Az előző írás rövid, de pont a felkínált linkek segítségével előadásokat nézhetünk meg a témáról.
Golenya Purasica Ágnes, elődjének Móricz Jánosnak kutatásai és felfedezései nyomán megdöbbentő információkhoz jutottunk. Nevezetesen, hogy számos indián kultúra ősnyelve a spanyol, portugál, angol, francia gyarmatosítás előtt a magyar volt!
Az indiánok egy része a mi valamikori ősi águnkból valók!
Ehhez hozzávesszük a Tamana kutatásokat is (Elég e szót Tamana az internet keresőbe írnunk és hatalmas tárházra lelünk), akkor igen meglepő adatokhoz jutunk. Nincs a világon olyan hely, ahol a magyarok ne jártak volna. Szerte a Föld minden zugában magyar nevű folyók, hegyek, földrajzi elnevezések, melyeket időtlen idők óta használnak a ma is ott lakók, akik igen régi őseik leszármazottai.
Ezen ismereteknek egyik igen furcsa területe, amikor a japán Matsumoto professzor feltette a kérdést Y kromoszóma összehasonlítások alapján, vajon a japán néphez melyik nép áll a legközelebb a Földön.
A válasz a magyar!

Átfogó információk arra engednek következtetni, hogy a valamikor Lemuriának nevezett már rég elsüllyedt kontinens volt a magyarok ős otthona. A kontinens részleges elsüllyedésekor a Mú kontinens, és annak a további katasztrófájában az Ataisz kontinens maradt meg, mely végül szintén elsüllyedt. Mindez a Csendes óceán térségében a mai Japán - Ausztrália - Amerika közt volt található. Innen vándoroltak ki népek, és Amerikába, Indiába, Mezopotámiába, és Egyiptomba menekültek a süllyedő kontinensről. S talán a Kárpát medencébe is.
Belegondolva ezek a történések, a több tízezer évet, s akár több száz ezer évet is magukba foglalhatnak.
Ez már tényleg nagyon régi ősiség. Ehhez képest a zsidó naptár 5772 évvel, túlontúl fiatal. Össze se lehet hasonlítani ezekkel az eseményekkel.

Ismerik a mondást, aki a múltat birtokolja, az a jelent és jövőt is birtokolja.
Nos azért is indítottam ezt a témát, mert ennek a gondolatnak a jegyében 2012. évben rendkívüli változások történnek. (Jelenleg, néhány ezer éve Földünkön az emberiség történelmének meghamisítása zajlik. Ennek igen különös oka van, amit hamarosan meg fognak ismerni.)
Elsősorban a tudati szinten indulnak a változások, vagyis ilyen és hasonló ismeretek során olyan felemelkedés várható, mely egy egészen új világot fog megteremteni. Tehát az emberiség megismeri valódi történelmét, honnan jöttünk, és miként.
Múlt és jövő kapcsolódik össze. A múltban sok emberi társadalom volt olyan szerencsés, hogy földön kívüli társadalmakkal álltak kapcsolatban. Mi magunk magyarok is. De ezt a témát szeretik a legjobban eltitkolni.
Mi lesz akkor, ha Földön kívüli kapcsolataink újra megjelennek, és nem homályos képeken, gyorsan elillanva, hanem tömegesen azért, hogy felvegyék az emberiséggel a kapcsolatot. És rég elfeledett ismereteket hozzanak el nekünk, látva mi is történ korábban a Földön.
Ez az ősiség egyenesen elröpít minket távoli galaktikus kapcsolatainkhoz, ahogy Mezopotámia, Egyiptom, Perui, Mexikói emlékek meg is örökítették őket, no meg a Húsvét szigeti megmagyarázhatatlan hatalmas kőszobrok.
Ez utóbbi témákról egy film: http://data.hu/get/4538078/Anunnaki_1_3.mp4
Ez a film annyi információt tartalmaz, hogy csak úgy kapkodhatjuk a fejünket. Nem csak a múltról, de a titkos jelenről is, legalább is egy részéről, mert nagyon sok földön kívüli civilizáció él, amiről hallgatnak.
Fiastyúk, Lant, Göncöl, Orion, Wega, Sirius egy pár olyan csillaghalmaz, ahol emberszerű, vagy éppen ugyanolyan emberek élnek mint mi vagyunk.
No ez már olyan ősiség, amely térugrásos, antigravitációs, csillagkapus, teleportációs, korlátlan energia nyerés és más elképzelhetetlen technológiák iszonyú tárházát vetítik elénk. Ugyanis az egész emberiség nem a Földön jött létre, hanem megannyi más csillagok körül keringő bolygókról érkeztünk korábban!
Ősiségünk beláthatatlan térben, messzeségben és időben egyaránt.