"Többször és nyomatékosan kértük a rendőrnőt, hogy nevét és azonosítóját adja meg, de erre ő nem volt hajlandó. El akart rohanni, de útját álltuk."

Tisztelt Szerkesztők! A Tiltakozzunk a magyargyűlölet ellen! címmel meghirdetett demonstráción, Dániel kimenekülése után pár perccel a Liszt Ferenc tér sarkán egy magából kivetkőzött rendőrnő hívta fel magára a figyelmet. A közelében állók hangos segítségkérésére többen a helyszínre szaladtunk, magam is bekapcsoltam a telefonom videófelvevőjét.

Többször és nyomatékosan kértük a rendőrnőt, hogy nevét és azonosítóját adja meg, de erre ő nem volt hajlandó. El akart rohanni, de útját álltuk. Ekkor többünkre rátámadt, melyet minden bizonnyal a közvetlen közelben felszerelt térfigyelő kamera is rögzített. Természetesen munkatársai a magából kivetkőzött amazon segítségére siettek, aminek az lett a vége, hogy sikerült neki kereket oldani. Szeretném feljelenteni a hölgyet, hogy legközelebb százszor meggondolja, mielőtt kezet emel egy magyar emberre.

Deres kommentár: több olvasónk is egymástól függetlenül felhívta a figyelmet a megbokrosodott Lukács Henriettára (28251). Természetesen várjuk az elérhetőségeit, telefonszámát, lakcímét, hogy mielőbb deresre tudjuk húzni (nem, nem menti föl a neme)!
(Deres.tv)