Tojásdobáló „szélsőjobboldaliak” miatt nem mer hazajönni Demszky olvasható a hunhir.hu beszámolójába, de a most feltevődik az a kérdés, hogy hol van ez a gazember, aki ellopta Budapest pénzét? A Pólus véleménye szerint utána kéne menni, hazahozni és börtönbe zárni  elszámoltatásig.

Javában folyik a Pesti Központi Kerületi Bíróságon annak a két hazafinak a büntetőpere, akik néhány éve a HírTV kamerája előtt tojásokkal dobálták meg a bíróságra érkező Demszky Gábor akkori főpolgármestert. A bíróság tanúként szerette volna meghallgatni az "áldozatot" is, ám az levélben közölte: csak akkor hajlandó Magyarországra hazautazni, ha a bíróság rendőri védelmet biztosít neki.

A központozással kissé hadilábon álló levélben Budapest egykori pusztítója kifejezte afeletti aggodalmát, hogy ha eljönne, újból "meg fogják támadni illetve szóban is inzultálni fogják" (sic!), ezért kiemelten kéri, hogy a bíróság a tárgyalás előtt, alatt és után rendőri védelmet biztosítson számára. Meglátása szerint "Tom Cat" újabb tojásdobáló akciót szervez ellene, amivel körmönfont célja a következő - idézzük: "Ha ismét megdobálnak, akkor újabb eljárás indul ellenük és ezeknek a notórius elkövetőknek pontosan ez a céljuk, hisz ezzel ismét lehetőségük nyílik eszméik nyilvános hirdetésére." Az újabb "támadás" várható bekövetkeztét pedig azzal támasztja alá, hogy "Tom Cat" egy korábbi eljárás során - amelyben a demokrácia szégyenére neki, Demszkynek kellett a vádlottak padjára ülnie rágalmazás és becsületsértés miatt - kertelés nélkül jegyzőkönyvbe mondta, mi a véleménye az SZDSZ-es politikusról.

Demszky Gábor tavaly október óta Berlinben tartózkodik, ahol állítása szerint egy egyetemi kutatási programban vesz részt. (Minden bizonnyal egy patinás elmegyógyintézetben, más célt nehezen tudunk elképzelni.) A Pesti Központi Kerületi Bíróság bírája, dr. Németh Leona rövid úton elutasította a várospusztító liberálisvezér képtelen igényét, és nem biztosított neki rendőri védelmet, azzal indokolva, hogy semmilyen bűncselekmény valós veszélyét nem tudja igazolni.