Immár második alkalommal kerülnek megrendezésre április 17-én és 18-án a Debreceni Egyetem Szociológia és Szociálpolitika Tanszék szaknapjai ezúttal a SZÖSZ – nek, azaz a Szociális Hallgatók Öntevékeny Szerveződésének köszönhetően – Bene Viktória tudósítása.

A szaknapok egyik célja, hogy a hallgatók és az oktatók megismerjék egymást, illetve a köztük lévő kapcsolat erősödjön. Az ez évi rendezvény a szervezők elmondása szerint most még színvonalasabb, érdekesebb lesz, ugyanis Erasmus-os oktatók előadásai is bővítik az esemény repertoárját.

A kétnapos rendezvény április 17-én reggel nyolc órakor nyitja meg kapuit, amit hallgatói és oktatói előadások követnek. Kedden filmvetítésen és számos érdekes előadásokon vehetnek részt az érdeklődők, ilyen például „Az asztalon a diplomád” nevezetű kerekasztal-beszélgetés. A nap viszont nem ér véget az előadásokkal, hanem szakesttel folytatódik, ami egy kötetlenebb szórakozást nyújt a hallgatók számára.

Április 18-án a vendégek relaxációs tréningen és teaházas beszélgetéseken is részt vehetnek. Nem utolsó sorban, pedig megtekinthetik Fliegauf Bence Csak a szél című alkotását, amit a berlini filmfesztiválon nagydíjjal jutalmazott a zsűri. A filmet kötetlen beszélgetés követi Vágvölgyi B. András íróval.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Bene Viktória