A Debreceni Művelődési Központ „Slágerek és örökzöldek Karádytól napjainkig” címmel nosztalgiaestet szervez április 28-án (szombaton) 17 órától a DMK Belvárosi Közösségi Házában (Kossuth u.). A műsorban közreműködik: a 3 JUDIT és az anzX trió. (Soós Judit, Sándor Judit és Makai Judit táncdalénekesek)
A műsor házigazdája: Kovácsné Csuzda Judit
Rendező: Makai Károly

Az együttes jelenlegi formációban másfél éve zenél együtt. A csapat frontembere Soós Judit, aki énekesi pályafutását 1969-ben kezdte. Fellépett Szécsi Pállal, Komár Lászlóval, Szörényi Leventével. 2003 óta a Magyar Nóta Egyesület tagja. Legkedvesebb dalait Edith Piaftól és Karády Kata lintól kölcsönzi. Az est folyamán ezek a szerzemények is felcsendülnek.

Az  anzix logó erősíti a trió név választását azzal, hogy a megszólaló sokféle zenéhez adja az „anziksz” szó jelentését, valamint a logó „X”-ének zeneiségét és töretlenségét. A trió női énekhangokkal kiegészülve változatos programokat mutatott, mutat be, eleget téve felkéréseknek, egyedi igényeknek is. A zenekarvezető húsz darabból álló saját zenei/szöveganyagát, működésük alig egy éve alatt dolgozták ki és mutatták be.
Basszusgitáron Bana János, dobon Kovács János játszik, a trió alapítója, Makai Károly gitározik és énekel.

2010-ben egy jótékonysági esten találkozott a trió Soós Judittal, akinek énekesi pályája 1969-ben indult. Akkor énekelt először nagyszínpadon a legendás, sármos Szécsi Pállal egy műsorban. Énekelt néhány alkalommal Komár Lászlóval, és az Illés Klub tagjaként Szörényi Leventével.
2003-ban lett a Debreceni Magyar Nóta Egyesület tagja, ebben az évben hallotta őt énekelni dr. Bényei József, a Hajdú-bihari Napló nyugalmazott főszerkesztője. Fordulópontot jelentett számára a vele való találkozás, az ő bíztatására kezdett el Edith Piaf-sanzonokat énekelni.
Sikeresen szerepelt a „Sztárgyár” c. országos tehetségkutató versenyen. Karády Katalin filmdalt énekelt, a zsűri úgy nyilatkozott, hogy nagyon hasonlít a hangja az énekesnőjére.
Felfigyelt Soós Juditra a művészvilág.
Többször szerepelt a Budapest TV stúdiójában, meghívást kapott Poór Péter műsorába. Közös fellépései voltak többek között Payer Andrással, Poór Péterrel, Szirmai Lászlóval, Farkas Bálinttal, Gáti Pállal, Demeter Ágival, és legutóbb az élő legendával, Kovács Erzsivel. Az ő ajánlására a közelmúltban a Hálózat TV-ben felénekelt két Edith Piaf-sanzont.
Évek óta rendszeresen és sikeresen fellépett a Debreceni Magyar Nóta Egyesület tagjaként, sokfelé vannak meghívásai, de több ízben teltházas önálló esteket is szervezett (Vasutas Egyetértés Művelődési Központ, Romkert, stb.)
Visszatérő meghívásoknak is eleget tesz: Budapest, Törökbálint, Szajol, Kékestető.
Egyesek Karády Katalinéhoz, mások Edith Piaféhoz hasonlítják a hangját.
2010-ben, Karády Katalin születésének 100. évfordulója alkalmából meghirdetett „Karády Katalin hasonmás és hang kerestetik” című verseny résztvevője és döntőse lett. Azóta a budapesti Karády Katalin Múzeum Kávéházban többször is fellépett.
Megjelent CD-je, és videoklipjeit tartalmazó DVD-je. Dalai, klipjei már túljutottak az országhatárokon, így Szingapúrban és Amerikában élő magyarok kezébe is. Az ő kérésükre a Duna TV „Kívánságkosár” című műsorában is látható volt.

A trió és az énekesnő együttműködése másfél éves múltra tekint vissza. Közös, elsősorban debreceni fellépéseiket siker koronázza, bárhová is mennek, kedvező fogadtatásra találnak (Belvárosi K.H., Csapókerti K.H., Vasutas Egyetértés M.K., Barabás étterem, stb.) Elsősorban a 60-as, 70-es évek nosztalgiaslágereit éneklik, de repertoárjukba csempésznek egy-egy XXI. századi gyöngyszemet, valamint a zenekarvezető saját szerzeményeit is.
Az anzX műsorai mentesek a „konzervektől, komputerektől” és egyéb művi csodáktól, az egyszerű élő zene utánozhatatlanságát vallják, népszerűsítik.
Soós Judit műsorában időnként közreműködik még a dobok mögött Sándor Balázs, az énekesnő fia.

Április 28-án a DMK Belvárosi Közösségi Ház Pódiumtermében kétrészes színpadi műsort mutatnak be.
Június elején, a város főterén esti koncerten lépnek fel. Ezeken a programokon egy másik női „hangjuk” – Makai Judit - is énekel.