Nagyon-nagyon kellene neki egy gazdi! Hónapok óta kennelben él és nem bírja! Rágja a farkát! Segítsetek!
SAJNOS BEKÖVETKEZETT AMITŐL A LEGJOBBAN FÉLTÜNK! EDDIE NEM BÍRJA A BEZÁRTSÁGOT, ÍGY UNALMÁBAN ELKEZDTE LERÁGNI A SAJÁT FARKÁT. KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY OSSZÁTOK MEG EDDIE GAZDIKERESŐ HIRDETÉSÉT, HA CSAK IDEIGLENES BEFOGADÓT IS SIKERÜL NEKI TALÁLNUNK, AKI TÖBB IDŐT TUD VELE TÖLTENI, MINT MI, MÁR AKKOR IS MEGMENEKÍTHETJÜK AZ ÖNCSONKÍTÁSTÓL. KÖSZÖNJÜK, A SEGÍTSÉGET!!!!

Eddie szerető gazdára vár!!!
A tiszalöki börtön előtt húzta meg magát, másik két kutyussal együtt. Nagy mérete miatt többen féltek tőle, ezért sürgősen el kellett hoznunk.
Eddie egy igazi naaaagy bamba maci, akitől egyáltalán nem kell tartani, max attól, hogy szétpuszilja az embereket :)
Kb. 5 éves kan. Német juhász keverék pici skót juhászos beütéssel. Látszik hogy korábban foglalkozhattak vele, nagyon értelmes, minden pillanatban figyeli... az embert, hátha kap egy kis simit :) Autóban szépen utazik, állatorvosi rendelőben sem érezte magát kellemetlenül. Kapott oltást, és chipet is :)
Más kutyákkal jól kijön, kanokkal és szukákkal is jól megvan. Nagyobb gyerekek mellé is ajánljuk. Pórázon szépen közlekedik! Jutalomfalattal motiválható!
Nagyon kommunikatív kutyus, az ideigleneshez vezető utat végig "beszélgettük" :)
Kertes házba, esetleg lakásba bejárással fogadható örökbe, oltva, chippel ellátva!
Az új gazdi mindenképpen mentesül az ebadó alól, az örökbefogadási szerződés miatt! Valamint a Barzó Állatgyógyászati Centrumnak köszönhetően, a későbbiekben 10%-os kedvezményben fog részesülni a vizsgálatokkor! (Bekerülés dátuma: 2012.01.04.)
Érdeklődni lehet:
Kisherceg Állatmentő Egyesület- Nyíregyháza
kisherceg@kisherceg.net
30/5799490                                                                                Kató Marianna-Pólus Online