A Végzetes vonzerő tematikájú dalok hétvégéjén kis híján kiesett a kecskeméti Bihal Roland. Végül aztán Horváth Istvánnak törtek össze az álmai.
A kecskeméti fiú (a No Thanks zenekar énekese) édesapja kedvenc zenekara, a Rolling Stones Satisfaction című dalával készült. Bár a hetes Bockor Tamás megdicsérte az énekest, Mester Tamás szerint az előadásmódjával szentségtörést követett el, mert még azt sem tudta eldönteni, hogy komoly rockelőadónak vagy tinisztárnak pozicionálja magát. A kemény kritikák ellenére az eddigiek közül ezt a produkciót tartották a legösszeszedettebbnek.
Horváth István kapta a héten a legrosszabb kritikát kétségkívül hamis és nyálas előadásmódjáért. Az Apologize című dalt mutatta be, de ebben nem sok köszönet volt. Bereczki Zoltán szerint annyira gyenge volt a nóta, hogy azt mondta, István továbbjutását inkább a nézők szavazataira bízta.
Nagy Adri, a másik kecskeméti versenyző egy áttetsző csipkeruhában lépett színpadra, a Sweet Dreams előadása után ruháját és előadásmódját is egyaránt dicsérték, bár Bereczki szerint magasabban kellene énekelnie. Klaudia annyival zárta az ügyet, az szavazzon a kecskeméti lányra, aki szeretné, hogy jövő héten feljebb énekeljen vagy lejjebb vetkőzzön. Nem tudni, melyiket kívánták jobban a nézők, Adrinak mindenesetre nem volt félnivalója. Nemúgy Rolandnak.
Az első körben leállított szavazás után Nagy Kristóf Bozont, Horváth István és Bihar Roland került a veszélyzónába, majd Bozont szavazói beindultak, így ő megmenekült. Végül a zsűri tanácskozása után Bochkor Gábor végül Bihar Rolandnak adta meg az esélyt, hogy továbbjusson a versenyen.  

Forrás: baon.hu