Mint, ahogy beszámoltunk folytatódik a Karaoké Guinnes rekordkísérlet, melyben az angolok 780 órás eddigi rekordját próbálja megdönteni a lekes, fiatal csapat, kik éjt nappallá téve buzgólkodik a siker elérésén. A marathoni éneklésben már olyan kísérletezőket utasítottak magunk mögé, mint a finnek, kínaiak, indiaiak.
Jelenleg több mint ötszáz órás teljesítménnyel egyre közelebb kerül a sikerhez az emberfeletti teljesítményt nyújtó társaság. A sikerhez azonban az emberi erő, elhivatottság, kitartás mellett a technika biztonságára is szükség van. .A kitűnő technikusi gárda mindenre felkészülten igyekszik biztosítani a feltételeket.
A helyszínt, és a feltételeket rendelkezésre bocsátó Honey Grill kezdeményezésére Sinka Zsolt (Popey) erőemelő a Karaoke Guinnes Rekord résztvevőinek tiszteletére 500 kg-ot, egy Chevrolet Aveo személyautót, fekve szeretne kinyomni ötször egymás után, két személlyel a fedélzeten, akik közben a 800 órás Karaoke Guinness Rekord dalait éneklik.
Sinka Zsolt harminc éves Szegváron született, Szentesen élő, nős testépítő, erőemelő.
Több sikeres rekordkísérlettel büszkélkedhet, többek között  emberi erővel történő közúti jármű húzás 33,4 tonna Guinness rekordja fűződik a nevéhez. 

Helyszín: Honey Grill bejárata
(Stadionok metróállomás-távolsági buszpályaudvarnál)
Idő: 2011. Augusztus 11. 15.00
 Mindenkit, nagy-nagy szeretettel várunk!!!
Drukkoljatok hogy sikerüljön Popeynek 16. alkalommal is!
Koczeth László tövis